Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Διαλέξτε τη μέθοδο αποτρίχωσης που σας ταιριάζει

Διαλέξτε τη μέθοδο αποτρίχωσης που σας ταιριάζει

Εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας

Μάθετε όλα τα μυστικά για τέλεια αποτρίχωση στο σπίτι για δερματάκι σαν μωρού!  Κερί, ξυράφι, κρέμα ή λέιζερ; Ότι και αν διαλέξετε το βασικό είναι να έχετε και σούπερ επιδερμίδα μετά την αποτρίχωση. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τέλεια αποτρίχωση στο σπίτι.

Χαλάουα, η μαγική

Αν θέλετε να απαλλαχτείτε για πολύ καιρό από τις αντιαισθητικές τριχούλες σε όλο σας το σώμα από τις μασχάλες μέχρι τα πόδια, τότε δεν έχετε παρά να επενδύσεις στη χαλάουα. Μπορεί στην αρχή και αν δεν έχετε συνηθίσει να πονέσει λιγάκι παραπάνω-τουλάχιστον σε σχέση με το ξυράφι- αλλά τουλάχιστον θα κάνετε πολύ καιρό να δείτε τρίχα!

Για τέλειο αποτέλεσμα και στο σπίτι -γιατί ποια έχει λεφτά για να τρέχει σε αισθητικό;-απλώστε την προς την κατεύθυνση της τρίχας έτσι ώστε να πάρει όλες τις τριχούλες ενώ εσείς βάζετε όλη σας τη δύναμη για να τραβήξετε τις τρίχες μακριά με αντίθετη φόρα. Αν θέλετε κάτι όσο πιο φυσικό μπορείς να βρείτε τότε δεν έχετε παρά να την φτιάξετε μόνη στο σπίτι.

Θα χρειαστείτε: 3 κουταλιές σούπας νερό, 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη, 3 κουταλιές σούπας λεμόνι και 1 κουταλάκι μέλι. Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπρίκι και τα αφήνετε μέχρι να πάρουν χρωματάκι. Μόλις πάρει χρώμα την ρίχνετε σε μια κρύα επιφάνεια και την αφήνετε να κρυώσει. Αρχίστε να την ξεκολλάτε μετά και να την δουλεύετε με τα χεράκια σας και ξεκινήστε να αφαιρείτε τις τριχούλες !

Αποτριχωτικές μηχανές

Οι αποτριχωτικές μηχανές είναι μια ακόμη… οδυνηρή λύση που όμως είναι πολύ καλή και κρατάει μέχρι και ένα μήνα. Αν δεν θέλετε να κυκλοφορείτε με ένα ξυραφάκι στο χέρι και θέλετε η αποτρίχωση σας να κρατήσει τότε δεν έχετε παρά να ενδώσετε στην λύση της αποτριχωτικής μηχανής που μπορεί να κοστίζει κάτι παραπάνω από το αναλογικό ξυραφάκι όμως αφαιρεί την τρίχα από το βάθος και εξασφαλίζει αποτέλεσμα που διαρκεί πολύ περισσότερo!

Ξυράφι

Το ξυράφι παραδεχτείτε το είναι ο καλύτερος φίλος εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Το ξυράφι είναι μια οικονομική και γρήγορη λύση και σίγουρα το έχετε χρησιμοποιήσει αφού είναι πολύ εύκολο στη χρήση και είναι η πιο οικονομική και βολική λύση.

Αν δε σας πειράζει το ότι οι τριχούλες θα πεταχτούν πάλι σε 3-4 μέρες τότε έχετε πάντα μαζί σας το ξυραφάκι! Αντί για τα συμβατικά ξυραφάκια προτιμήστε εκείνα με κλίση και ανταλλακτικά λεπίδων που είναι ακόμη πιο σούπερ!

Αποτριχωτικό λέιζερ

Το λέιζερ είναι η ιδανική επιλογή που θα σας λύσει τα χέρια αφού θα ξεχάσετε πώς είναι οι τρίχες! Το λέιζερ είναι ένα μηχάνημα που με το φως που παράγει καταστρέφει την τρίχα από τη ρίζα του χωρίς επιπτώσεις.

Έχετε κατά νου ότι η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ότι πιο ακριβό κυκλοφορεί αφού η μέση επίσκεψη μπορεί να κοστίζει από 30 έως 80 με 100 ευρώ ενώ ανάλογα με την τρίχα θα πρέπει να μάθετε πόσες επισκέψεις θα χρειαστείτε για να απαλλαγείτε μια για πάντα από τις ανεπιθύμητες τριχούλες!

Kρέμα αποτρίχωσης

Η κρέμα της αποτρίχωσης είναι μια πολύ εύκολη λύση αφού ούτε ραντεβού στην αισθητικό απαιτεί ούτε να δώσετε και ένα εκατομμύριο για αποτρίχωση. Μια εύκολη λύση αρκεί η τρίχα σας να μην είναι πολύ σκληρή και αρκεί να μπορείτε να κουμπαντάρετε καλύτερα την σπάτουλα και να απαλλαγείτε μια και καλή από τις ανπιθύμητες τριχούλες!

Πηγή: womenonly.gr