Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Δείτε πώς θα πετύχετε εύκολα το τέλειο sixties cat eye!

Δείτε πώς θα πετύχετε εύκολα το τέλειο sixties cat eye!

Τι θα λέγατε, λοιπόν στην αυριανή έξοδό σας να δοκιμάζατε κάτι διαφορετικό στο eye look σας, ένα ιδιαίτερο sixties cat eye; Κι αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται βουνό και γενικότερα ακατόρθωτο… πριν προλάβετε να απογοητευτείτε σας λέω πως είναι πολύ πιο εύκολο από αυτό που φαντάζεστε.

Ακολουθήστε τις οδηγίες μαζί με τις εικόνες και έχετε το τέλειο βραδινό beauty look στο τσεπάκι!

 

thebeautydepartment.com-bilson-breakdown 087e5

Εφοδιαστείτε με ένα μαλακό, μαύρο μολύβι ματιών με χοντρή μύτη και σχεδιάστε μια γραμμή πολύ κοντά στις ρίζες των πάνω βλεφαρίδων σας, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία προς την εξωτερική μέχρι το ύψος που τελειώνει το φρύδι σας, όπως κάνετε και με το κλασσικό cat eye look.

Το επόμενο βήμα είναι το πιο σημαντικό: Στη συνέχεια, από το σημείο που σταματήσατε την παραπάνω γραμμή, σχεδιάστε μια νέα, καμπυλωτή γραμμή, η οποία θα καταλήγει στην εσωτερική γωνία του ματιού σας, από εκεί δηλαδή που ξεκίνησε η πρώτη γραμμή. Με αυτό τον τρόπο, φροντίστε να έχετε δημιουργήσει το σχήμα ενός αμυγδάλου.

 

2etyrye eda43
Τώρα με το μολύβι σας, γεμίστε το σχήμα με μαύρο χρώμα.

 

3srty4e67u4 17f99
Με το ίδιο μολύβι, περάστε τη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων κοντά στη ρίζα τους και την εσωτερική γραμμή του ματιού.

Το μυστικό για να ενισχύστε τη διάρκεια και τη λάμψη; Περάστε από επάνω μια μαύρη shimmer ή σκούρα σκιά ματιών με διακριτική γυαλάδα.

 

4qertwc5yr5 66b8e
Τελειώστε το eye look και δώστε ένταση στο βλέμμα περνώντας μερικές στρώσεις από mascara.

Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και στο άλλο σας μάτι και στο τέλος διορθώστε με λίγο βαμβάκι οποιαδήποτε μικροατέλεια.

 

4b9ed7425e8bf6e6d6b5a59cb24ff48a 69d2c

 
Τέλεια εναλλακτική και πιο απογευματινή λύση για όσες δε θέλουν το μαύρο χρώμα: Δοκιμάστε το ίδιο eye look επιλέγοντας άλλο χρώμα στο μολύβι των ματιών σας (προτείνω σκούρο μπλε ή βαθύ πράσινο)!

Και μη ξεχνάτε! Κι αν δεν το πετύχετε με την πρώτη μη το βάλετε κάτω, συνεχίστε μέχρι να τα καταφέρετε, εξάλλου το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Πηγή: queen.gr