Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

DIY beauty tips! Γίνε εσύ η beauty expert του εαυτού σου

Τα πράγματα είναι απλά: Η φετινή χριστουγεννιάτικη περίοδος μας βρίσκει –αναγκαστικά-  λιγότερο εξωστρεφείς και κοινωνικές από τις προηγούμενες χρονιές, με πολλές από τις ώρες τις ημέρας να τις περνάμε μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, επειδή η ομορφιά και η περιποίηση δεν πρέπει να μπαίνουν σε αναμονή, ετοιμάσαμε για εσένα μερικά χρήσιμα DIY beauty tips, έτσι ώστε να γίνεις εσύ η beauty expert του εαυτού σου μέχρι να αποκτήσουμε ξανά την beauty ελευθερία μας.

Color Cream: Put some color in your day!
Το σενάριο είναι γνωστό: Είσαι κλεισμένη στο σπίτι αλλά δεν θέλεις να κυκλοφορείς όλη μέρα άβαφη (σε βλέπει και ο αγαπημένος σου). Από την άλλη, δεν θέλεις να επιβαρύνεις ιδιαίτερα την επιδερμίδα σου με βαρύ μακιγιάζ αφού δεν χρειάζεται να βγεις έξω. Υπάρχει η τέλεια λύση και ακούει στο όνομα EE color cream «Energy Enhancer».

Εμπλουτισμένη με δραστικά συστατικά που αναζωογονούν, επαναδομούν, ενυδατώνουν και χαρίζουν ενέργεια στην επιδερμίδα, η ενυδατική κρέμα προσώπου EE color cream «Energy Enhancer», με χρώμα, της εταιρείας Lovie, καλύπτει τις ατέλειες και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και φωτεινότητα.

Εκτός από την άμεση ενυδάτωση και αναδόμηση, η Energy Enhancer διεγείρει τη σύνθεση των 6 βασικών δομικών συστατικών της επιδερμίδας, λειαίνει τις ρυτίδες, προστατεύει από το οξειδωτικό στρες, θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και χαρίζει λάμψη. Α! Και διατίθεται σε δύο αποχρώσεις: Light & Medium. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει κάτι που να μην κάνει η EE color cream «Energy Enhancer»!

2 lovie concealer

Concealer: Natural cover all day long!
Όλες τις ατέλειες στο πρόσωπό μας τις λατρεύουμε γιατί μας κάνουν μοναδικές! Υπάρχουν όμως μερικές φορές που θέλουμε να τις καλύψουμε γιατί… έτσι! Για αυτές τις φορές, λοιπόν, υπάρχει το υπέροχο concealer σε στικ Νο.10 της εταιρείας Lovie, με το οποίο εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και πάνω απ’ όλα…φυσικά, μπορούμε να καμουφλάρουμε ατέλειες, δυσχρωμίες ή μαύρους κύκλους.

Η νέα, βελτιωμένη σύνθεσή του, περιέχει καστορέλαιο για έντονη κάλυψη και ιδιαίτερα απαλή υφή που απλώνεται εύκολα και δεν δημιουργεί σπασίματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και ασφαλώς είναι paraben free, allergen free και mineral oil free. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις για όλους τους τόνους της επιδερμίδας και σε σούπερ τιμή!

3 lovie pencil

Μολύβι ματιών: Is it black? Or is it white? Oh wait, its both!
Το smokey eye είναι αντικειμενικά το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών ever! Ενώ όμως, ο μας, χωρίς τη βοήθεια ειδικών, ισχύει το αντίθετο! Με το σωστό μολύβι το τέλειο αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εγγυημένο!

Το δημοφιλές άσπρο-μαύρο μολύβι ματιών Kajal της Lovie είναι απίστευτα σταθερό και θα το λατρέψεις. Εφαρμόζοντας τη μαύρη πλευρά του πάνω και κάτω, εσωτερικά και στην εξωτερική πλευρά του κάτω βλεφάρου, δημιουργείς ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα με βλέμμα που μαγνητίζει. Αμέσως μετά, η λευκή πλευρά του εφαρμόζεται στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και στην εσωτερική γωνία και σβήνει κάθε ίχνος ταλαιπωρίας από το βλέμμα σου. Είναι το απόλυτο 2 σε 1 που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου.

4 lovie highlighters

Πούδρες λάμψης: Glow all the way!
Το απαραίτητο τελείωμα κάθε μακιγιάζ είναι πάντοτε η πούδρα! Ωστόσο, η πούδρα δεν χρησιμοποιείται μόνο για το τελικό beautification του αποτελέσματος, αλλά προσδίδει λάμψη σε πρόσωπο και σώμα, χωρίς να χρειάζεται καν να είσαι βαμμένη!

Οι εκπληκτικές πούδρες λάμψης της Lovie για άμεση φωτεινότητα σε πρόσωπο και σώμα, χρησιμοποιούνται για highlight σε ζυγωματικά,  μέτωπο, τόξο φρυδιού, μύτη, λαιμό και ντεκολτέ και χωρίς να φαίνεται ότι έχεις προσπαθήσει καν, το αποτέλεσμα είναι…συγκλονιστικό!

Tip: Για την εφαρμογή της προτίμησε πινέλα που σχηματίζουν γωνία ή είναι οβάλ με μέτριο όγκο!  

5 lovie lipstick 

Κραγιόν Μολύβια: No matter the day, theres always lipstick
Ξύπνα, πλύνε το πρόσωπό σου, πλύνε τα δόντια σου, βάλε κραγιόν, φάε πρωινό, μίλησε στο τηλέφωνο, δούλεψε, φάε μεσημεριανό, ξαναδούλεψε, κάνε γυμναστική, κοιτάξου στον καθρέφτη….το κραγιόν σου θα είναι ακόμα στη θέση του και τα χείλη σου θα αναδεικνύουν θαυμάσια το πρόσωπό σου!

Το εκπληκτικό κραγιόν Μatte Finish Lip Colour Νo 7 της Lovie έχει μοναδική διάρκεια και ένα δυνατό ματ αποτέλεσμα κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας! Είναι δερματολογικά ελεγμένο, με βιταμίνη E και χωρίς parabens και δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!


Πηγή