Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

DIY Time! Άναψε το κλιματιστικό και κάνε αυτό το floral nail art

Ουφ! Αυτή η Κυριακή είναι καυτή αλλά εντάξει, παραδέχομαι ότι το Σάββατο ήταν πιο καυτό. Πρέπει να έφτασε 40 βαθμούς το θερμόμετρο και το ένιωσα έντονα!

Δεν μπορώ το κλιματιστικό βλέπεις, με ενοχλεί πάρα πολύ. Προσπάθησα να αντιμετωπίσω τη ζέστη λοιπόν, με κλειστά παντζούρια και ανεμιστήρες οροφής αλλά απέτυχα.

Άναψα τελικά τον κλιματισμό και έπεσα σε έναν λήθαργο που με έκανε να ξεχάσω και τι χρώμα έχει η θάλασσα.

via GIPHY

Μπλε είναι και εδώ έχω το τέλειο μπλε!

Αν πάθεις, μαθαίνεις

Σήμερα σκοπεύω να κάνω το ίδιο χωρίς να παιδευτώ βέβαια. Θα ανάψω κλιματιστικό και θα προσπαθήσω να κάνω αυτό το floral της Frances Liang από το Instagram. Πάτα play και μιλάμε παρακάτω…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PURPLE NAILBOX (@purplenailbox)

Όπως είδες είναι εύκολο και τα παστελ χρώματα ιδανικά για να τονίσουν το μαύρισμά σου. Είναι του brand Flora 1761 και μπορείς να τα παραγγείλεις online.

Είναι 8-free (από βλαβερές τοξίνες), Cruelty-free και Vegan ενώ οι αποχρώσεις τους είναι ό, τι πιο ρομαντικό θα βάλεις στα νύχια σου.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Flora 1761 (@flora1761)

Τέλειο αν είσαι νύφη

Μάλιστα, μπορώ να πω ότι είναι τέλεια αν πρόκειται να ντυθείς νυφούλα σύντομα και δεν θέλεις να κάνεις ένα βαρετό γαλλικό μανικιούρ για τη μεγάλη ημέρα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PURPLE NAILBOX (@purplenailbox)

Σκέψου το όσο πίνεις κάτι παγωμένο και απολαμβάνεις τη δροσιά και προσπάθησέ το! Είναι στ᾽αλήθεια εύκολο και ο τέλειος τρόπος για να περάσει αυτή η καυτή μέρα!

Δες εδώ πώς θα κάνεις ένα ακόμα τέλειο καλοκαιρινό nail art




Πηγή