Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

DIY Time! Ένα καλοκαιρινό καρό nail art είναι ό, τι πρέπει για το ΣΚ που πλησιάζει (video)

Από την ημέρα που άνοιξαν τα nail bars πρέπει να το παραδεχτούμε, τα DIY nail art έχουν «πάει περίπατο» και είναι λογικό.

Λατρεύουμε τα κορίτσια που περιποιούνται τα νύχια μας και όλες έχουμε μία πραγματική καλλιτέχνη που εμπιστευόμαστε για τα τέλεια (και μερικές φορές περίεργα) σχέδια που ζητάμε.

via GIPHY

Μας έλειψε…

Πρέπει να παραδεχτούμε όμως επίσης, ότι μας έχει λείψει η DIY διαδικασία. Το να συγκεντρώσουμε τα εργαλεία μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε μόνες μας όμορφα σχέδια στα νύχια.

Μήπως να δεις μερικά ακόμη καλοκαιρινά σχέδια για έμπνευση;

Πώς το θυμηθήκαμε θα αναρωτιέσαι… Η απάντηση βρίσκεται στην φωτογραφία εξωφύλλου που σε έκανε να ανοίξεις αυτό το άρθρο.

Η λατρεμένη μας Betina Goldstein ανέβασε στον λογαριασμό της το καρό nail art που είδες και ρώτησε αν θέλουμε (εμείς οι followers) tutorial για αυτό το καλοκαιρινό καρό.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Προφανώς και δεν μας απογοήτευσε

Φυσικά και θέλαμε, και εννοείται το αγαπημένο μας κορίτσι, δεν μας απογοήτευσε. Λίγες ημέρες μετά, ανέβασε ένα τέλειο how to στο Instagram της, και μας θύμισε πόσο μας αρέσει να κάνουμε και μόνες μας nail art.

Προσπάθησε να κάνεις κεραυνούς στα νύχια σου! Είναι τέλειοι!

Τα χρώματα που χρησιμοποίησε είναι κυρίως θερμά (πορτοκαλί, κοραλλί, κίτρινο, ροδακινό) και μόλις ένα ψυχρό, «έδεσε» τον συνδυασμό και τον έκανε super fresh και καλοκαιρινό. Πάτα play και τα λέμε παρακάτω…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Δεν χρειάζεται να παιδευτείς

Καθώς η Betina είναι ζωγράφος (είναι αλήθεια!), το σχέδιο το έκανε χωρίς να χρησιμοποιήσει οδηγούς όπως σελοτέιπ.

Χρησιμοποίησε επίσης, ένα λεπτεπίλεπτο πινέλο από την προσωπική της συλλογή. Εμείς δεν σου προτείνουμε να κάνεις το ίδιο και να παιδευτείς.

Η Betina μας έχει δείξει και πώς να κάνουμε τα νύχια μας σαν σορμπέ παγωτό

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λεπτό πινέλο για να κάνεις τις γραμμές, να βάλεις σελοτέιπ για να βεβαιωθείς ότι θα είναι ίσιες και να γεμίσεις με ένα πιο παχύ πινέλο.

via GIPHY

Τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις μπορούν να είναι τα ίδια ή οτιδήποτε έχεις στη διάθεσή σου. Μόνο μην παραλείψεις το top coat που θα «θωρακίσει» τη δουλειά σου.

Καλή επιτυχία Plaid queen!

Δες εδώ nail art στο πιο ιδιαίτερο μπλε χρώμα




Πηγή