Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

DIY Time! Ένα τέλειο χτένισμα που μπορείς να κάνεις σε 5 λεπτά

Μαζί με την επιστροφή στην κανονικότητα, επέστρεψαν και τα καθημερινά προβλήματα που είχαμε ξεχάσει μέσα στην καραντίνα. Ένα από αυτά είναι τα μαλλιά μας… Τι θα τα κάνουμε; Πως θα χτενιστούμε; Θα έχουμε άραγε good hair day; Θα σου πούμε την αλήθεια… χαιρόμαστε που και πάλι έχουμε τόσο ασήμαντα προβλήματα και δεν νευριάζουμε γιατί υπάρχουν δεκάδες (για να μην πούμε άπειρες) λύσεις και χτενίσματα που μπορούμε να κάνουμε σε 5 μόλις λεπτά. 

Αν μάλιστα έχουμε και αξεσουάρ διαθέσιμα, τότε μπορούμε να φτιάξουμε μικρά αριστουργήματα σε αυτά τα 5 λεπτά, όπως αυτό το χτένισμα της αγαπημένης μας Melissa Cook που είδες -και λιγουρεύτηκες- στην φωτογραφία αυτού του άρθρου. Η Melissa έχει πιάσει τα μαλλιά της αλογοουρά και τα έχει στερεώσει με έναν όμορφο φιόγκο αλλά έχει δώσει λίγο περισσότερο χαρακτήρα και στιλ στις τούφες της. Πάτα play στο παρακάτω video και θα δεις… 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Double Twisted Ponytail ? Tag a friend ? that should try this style! ?

A post shared by Melissa Cook ( Missy ) (@missysueblog) on

Πόσο εύκολο ήταν;! Απλά πανεύκολο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας τέτοιος φιόγκος, λίγο ξηρό σαμπουάν και 5 λεπτά. Αύριο λοιπόν που θα ξυπνήσεις μην αγχωθείς με τα μαλλιά σου και μην γκρινιάξεις! Υπάρχει λύση και αυτά τα προβλήματα μαλλιών είναι πραγματικά ασήμαντα! 

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 αντηλιακά για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά που καλύπτουν κάθε ανάγκη! 




Πηγή