Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

DIY Time! Δες πως θα φτιάξεις μία μάσκα ύπνου για τα μαλλιά σου

Για τις κρέμες νύχτας μιλήσαμε νωρίτερα σήμερα. Για τις μάσκες νύχτας έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Με τις μάσκες μαλλιών νύχτας τι γίνεται; Ναι, μπορεί τα μαλλιά να είναι ουσιαστικά «νεκρά» αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ώρες του ύπνου για να τους χαρίσουμε ενυδάτωση και επανόρθωση! Γι’ αυτό αναζητήσαμε, δοκιμάσαμε και σου παρουσιάζουμε την πιο εύκολη και αποτελεσματική μάσκα μαλλιών νύχτας που μπορείς να την κάνεις με υλικά που έχεις στο σπίτι! Θα χρειαστείς:

Δύο κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας, δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και δύο κουταλιές (ναι της σούπας) μέλι. Ανακατεύεις πολύ πολύ καλά τα υλικά (ώσπου να λιώσει το μέλι) και στη συνέχεια περνάς το μείγμα στα μαλλιά σου. Επειδή θα πέσεις για ύπνο με τη μάσκα στα μαλλιά σου, προτείνουμε να τα πιάσεις ψηλά και να τα τυλίξεις με μία πετσέτα όπως αυτή του The Body Shop. Ναι, είναι χαριτωμένη, τι;

strawberry hair towel 1 640x640

Τι θα σου προσφέρει αυτή η μάσκα; Τα έλαια θα μαλακώσουν τις άκρες των μαλλιών και θα τις γεμίσουν βιταμίνες που χρειάζονται για να λάμψουν. Όσο γίνεται αυτό, η ρίζα θα απορροφήσει θρέψη και ενυδάτωση όχι μόνο εξαιτίας των ελαίων αλλά και χάρη στο μέλι που είναι σούπερ ενυδατικό. Όταν ξυπνήσεις, λούσου πολύ καλά και απόλαυσε την απαλότητα και τη λάμψη των μαλλιών σου!

Διάβασε ακόμα: Έχεις αρχίσει να ξεφλουδίζεις; Φτιάξε αυτό το scrub για να φρεσκάρεις το δέρμα σου


Πηγή