Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

DIY Time! Δες το τέλειο χτένισμα για τις μέρες που βαριέσαι αφόρητα να χτενιστείς στις διακοπές

Στις διακοπές τα μαλλιά είναι μία περίεργη υπόθεση για πολλές από εμάς. Θέλουμε όμορφα και sexy χτενίσματα  αλλά βαριόμαστε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να καθίσουμε με τις ώρες να τα κάνουμε. Ωραία τα beach waves αλλά ποιος κάθεται με το ψαλίδι και το σεσουάρ να ασχοληθεί; Πολύ ωραία τα ολόισια μαλλιά αλλά σε καμία περίπτωση δεν καθόμαστε να σκάσουμε με τη βούρτσα ή την πρέσα. Τι κάνουμε λοιπόν; Πιάνουμε έναν κότσο και τέλος. Είμαστε σύμφωνες με αυτό και ο κότσος είναι super chic αλλά τι θα έλεγες αν σου δείχναμε πως να τον αναβαθμίσεις περνώντας πέντε λεπτά παραπάνω μπροστά στον καθρέφτη; Τέλειο, σωστά; Μην μας ευχαριστείς, την Missy Sue ευχαρίστησε που για ακόμα μία φορά, έκανε το τέλειο tutorial το οποίο θα βρεις παρακάτω. Δες το και συνέχισε να διαβάζεις!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Upside Dutch Fishtail + High Bun ? Tag a friend ? that should try this style! Full hair tutorial link in my bio! ❤️ #missysueblog

A post shared by Melissa Cook ( Missy ) (@missysueblog) on

Εύκολο, nο; Μόνο μία συμβουλή έχουμε για εσένα: Χτένισε καλά τα μαλλιά σου πριν το κάνεις για να μην παιδευτείς να τα χτενίσεις μετά και μην φοβηθείς τα αλατισμένα μαλλιά! Το συγκεκριμένο χτένισμα δείχνει καλύτερο στα μαλλιά με υφή! Καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα: Φριζάρουν οι φύτρες σου συνεχώς εξαιτίας της ζέστης; Διάβασε πως θα τις βάλεις στη θέση τους…




Πηγή