Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

DIY Time! Κάνε πιο απολαυστικό το λούσιμό σου με ένα μυρωδάτο σαμπουάν

Σε λίγες ώρες ξημερώνει Δευτέρα και… έχεις στενοχωρηθεί λίγο. Το ξέρουμε! Θα ήθελες να κρατήσει λίγο περισσότερο το Σαββατοκύριακο, να ξεκουραστείς λίγο ακόμα, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Μην το βάζεις, όμως, κάτω. Η Κυριακή ακόμη δεν έχει τελειώσει και σίγουρα μπορείς να την κάνεις πιο απολαυστική και πιο δημιουργική.

Πώς; Απολαμβάνοντας το λούσιμό σου με ένα σαμπουάν, που θα φτιάξεις μόνη σου. Mε υλικά που έχεις στο σπίτι σου. Ακολούθησε κατά γράμμα τη συνταγή που σου παραθέτουμε παρακάτω και… αφιέρωσε χρόνο σε εσένα. Το αξίζεις και με το παραπάνω.

Θα χρειαστείς:

1 κούπα βραστό νερό

1 κούπα τριμμένη μπάρα σαπουνιού

6 φακελάκια χαμομήλι

1,5 κούπα γλυκερίνη

1 άδειο μπουκάλι

Μέσα στη μία κούπα βραστό νερό βάλε τα φακελάκια χαμομηλιού για είκοσι λεπτά. Πέταξε τα φακελάκια. Πρόσθεσε στο χαμομήλι το τριμμένο σαπούνι και τη γλυκερίνη και ανακάτεψε πολύ καλά. Το σαμπουάν σου είναι έτοιμο για χρήση και… μοσχομυρίζει! Αφού λουστείς, θα δεις πως τα μαλλιά σου θα είναι πιο απαλά και ευκολοχτένιστα από ποτέ. Απαλά χάρη στο χαμομήλι και τις μαλακτικές του ιδιότητες και ευκολοχτένιστα χάρη στη γλυκερίνη. Για να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το DIY σαμπουάν σου, βάλε το σε ένα μπουκάλι και μετά τη χρήση τοποθέτησέ το σε δροσερό μέρος.

Διάβασε ακόμα: Cindy Crawford: Αυτό είναι το DIY spray προσώπου που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα της


Πηγή