Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

DIY Time! Με αυτήν την τεχνική θα έχεις τα τέλεια φυσικά σγουρά μαλλιά

Τα σγουρά μαλλιά είναι υπέροχα. Είναι, όμως, και δύσκολα. Δεν καταφέρνεις να έχεις πάντα τις μπούκλες που ονειρεύεσαι. Άλλοτε είναι φριζαρισμένες και ατίθασες, δεν «κάθονται» καλά και εσύ καταλήγεις να βάζεις «φωτιά» στο διαδίκτυο ψάχνοντας για μεθόδους και τεχνικές που θα σου χαρίσουν καλοσχηματισμένες μπούκλες.

Κάποιες φορές καταφεύγεις σε προϊόντα ειδικά για μπούκλες, όπως σαμπουάν, λαδάκια, μάσκες μαλλιών και conditioners για να… βρεις την υγεία σου. Και πάλι τίποτα. Άλλες φορές βρίσκεις λύση στα θερμαντικά εργαλεία, ισιώνεις τα μαλλιά και ησυχάζεις για λίγο. Και αυτό ακριβώς είναι το θέμα σου. Το «για λίγο». Θέλεις να βρεις μια λύση, έτσι ώστε κάθε φορά που λούζεσαι τα μαλλιά σου να καταλήγουν να είναι υπέροχα, όμορφα και με καλοφτιαγμένες, φυσικές μπούκλες.

Αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις; Σου έχουμε τέλεια νέα. Θα εφαρμόσεις τη μέθοδο του hair plopping. Ίσως και να την έχεις ξανακούσει. Ίσως και όχι. Εμείς θα στα εξηγήσουμε όλα αναλυτικά. Το hair plopping είναι μια τεχνική, την οποία μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι και για να την ολοκληρώσεις θα χρειαστείς μερικά απλά προϊόντα φροντίδας των σγουρών μαλλιών και ένα βαμβακερό T-shirt ή μια πετσέτα.

Στην παρακάτω gallery σού εξηγούμε τα τρία βήματα που θα ακολουθήσεις και σου προτείνουμε μερικά προϊόντα με τα οποία θα αποκτήσεις υπέροχες και ανάλαφρες μπούκλες. Έχεις άπλετο χρόνο (μόλις μπήκαμε σε καραντίνα, άλλωστε) να δοκιμάσεις την τεχνική και να δεις πόσο αποδοτική και τέλεια είναι. Enjoy!

Διάβασε ακόμα: Θεραπεία κερατίνης: Όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν τη δοκιμάσεις


Πηγή