Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

DIY Time! Μιας που μιλήσαμε για scrunchies… Δες πως θα φτιάξεις ένα μόνη σου!

Σήμερα το πρωί μιλήσαμε για τον μπαγιόκο (διάβασε σχετικά) και για την καραντίνα που μας βρίσκει με τον ίδιο κότσο και με ένα scrunchie ξανά και ξανά και ξανά… Ζούμε τη μέρα της Μαρμότας με λίγα λόγια και έχουμε αρχίσει να το καταλαβαίνουμε καλά.

Να, εγώ για παράδειγμα έχω πλύνει με χλωρίνη τα πάντα εκτός από τον σκύλο μου. Το θέμα μας όμως απόψε δεν είναι η χλωρίνη αλλά τα scrunchies!

alarm clock smash o

Με λύπη μου πληροφορήθηκα ότι πολλές ΔΕΝ έχουν scrunchies και για να είμαι ειλικρινής, εγώ έχω μόνο ένα! Αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ, ιδιαίτερα μετά τις πρωινές μου (15 τον αριθμό) προτάσεις για να πιάσεις τον μπαγιόκο με πολλαπλά -μερικές φορές- scrunchies.

Βέβαια, δεν μπορώ και να σου πω να πας να αγοράσεις γιατί ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Ούτε και αξίζει να παραγγείλεις online ένα κοκαλάκι ή και περισσότερα γιατί τα έξοδα αποστολής θα είναι μεγαλύτερα από το σύνολο του κόστους τους. Τι κάνουμε λοιπόν; Martha Stewart to the rescue!

Η αγαπημένη (και πρώην κατάδικος) βασίλισσα του Αμερικανικού νοικοκυριού έχει ένα τέλειο how to στο κανάλι της στο οποίο σου εξηγεί βήμα βήμα πως θα φτιάξεις πανεύκολα ένα scrunchie! Ρίξε μία ματιά και τα λέμε παρακάτω…

Είναι ξεκάθαρα εύκολο και αν δεν έχεις εύκαιρο λάστιχο υπάρχει λύση… η δική μου: Θα καταστρέψεις ένα εσώρουχο. Το DIY της καραντίνας απαιτεί λύσεις ανάγκης. Μάζεψε τώρα τα υλικά σου και ξεκίνα να φτιάχνεις το scrunchie σου, αύριο περιμένω φωτογραφία!

Διάβασε ακόμα: Κομμωτήριο δεν μπορείς να πας, μπορείς όμως να κοιτάξεις 30 τέλεια χρώματα μαλλιών

 


Πηγή