Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

DIY Time! Πώς θα κάνεις αυτή την ιδιαίτερη χαμηλή αλογοουρά σε χρόνο dt

Η χαμηλή αλογοουρά είναι από τα πιο βολικά χτενίσματα. Είναι το χτένισμα που θα κάνεις όταν έχεις μια bad hair day, όταν έχεις βαρεθεί να έχεις συνέχεια κάτω τα μαλλιά σου, αλλά και όταν δεν θες τα μαλλιά να πέφτουν στο πρόσωπό σου (ειδικά όταν πρέπει να φοράς μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό).

Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που θα βαρεθείς την απλή και κλασική χαμηλή αλογοουρά. Για εκείνες τις μέρες είναι εδώ για σένα η Anisa Sojka, ένα πολύ chic κορίτσι που ασχολείται με το Instagram. Η Anisa, λοιπόν, έκανε το απόλυτο update στο κλασικό low ponytail και ώρα… να το ανακαλύψεις.

TikTok beauty! Το απόλυτο hack για να μην είναι ποτέ ξανά flat η αλογοουρά σου

Πώς θα κάνεις την ιδιαίτερη αλογοουρά της Anisa Sojka

Όπως θα δεις και στο βίντεο της Instagrammer, το πρώτο βήμα είναι να πιάσεις σε half up hairstyle τα μαλλιά σου, δηλαδή μισά πάνω και μισά κάτω με ένα λαστιχάκι.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

Στο half up που θα κάνεις κράτησε και μια τούφα για να την τυλίξεις γύρω από το λαστιχάκι και να το κρύψεις. Στη συνέχεια, πιάσε τα μαλλιά σου έτσι όπως είναι σε low ponytail με λαστιχάκι και κράτησε πάλι μια τούφα, ώστε να το καλύψεις. Έτοιμη η ξεχωριστή και πιο chic χαμηλή αλογοουρά σου.

Κι άλλο hair inspo…

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο Instagram – ναι της Anisa Sojka- είναι η χαρά της γυναίκας που θέλει να πειραματίζεται με τα χτενίσματά της. Η Instagrammer προτείνει ultra chic χτενίσματα, κυρίως αλογοουρές και πλεξούδες, ενώ στα περισσότερα από αυτά χρησιμοποιεί και hair accessories.

Ένα scroll στο account της αρκεί για να πάρεις το εβδομαδιαίο hair inspo σου. Εμείς, πάντως, στην gallery συγκεντρώσαμε τα 5 πιο κομψά κι εντυπωσιακά χτενίσματα της Anisa που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και στις πρωινές και στις βραδινές εμφανίσεις σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Bubble ponytail: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την πιο WOW αλογοουρά – Πώς θα την κάνεις κι εσύ

  • Sleek ponytail: Πώς θα φτιάξεις το αγαπημένο χτένισμα των celebs




Πηγή