Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

DIY Time! Σήμερα το βράδυ μπορείς να εντυπωσιάσεις με αυτό το λαμπερό & κομψό μακιγιάζ

Η ημέρα των Χριστουγέννων επιτέλους ήρθε! Είμαι σίγουρη πως χαίρεσαι πολύ που σήμερα κάθεσαι, δεν δουλεύεις και βρίσκεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς. Ξέρω, επίσης, πολύ καλά πως απόψε νωρίς το βράδυ- πριν τις 22.00 που ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας- θα βρεθείς σε κάποιο γιορτινό τραπέζι, πάντα σε πολύ στενό οικογενειακό ή φιλικό κύκλο.

Θα πρέπει, λοιπόν, να εντυπωσιάσεις για ακόμη μια φορά. Αφού έχεις βρει το κατάλληλο outfit, σειρά έχει το μακιγιάζ. Και εγώ σήμερα, όπως είδες και στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου, δεν θα σου προτείνω ένα make up look με βάση το κόκκινο κραγιόν. Αποφάσισα να ξεφύγω από τα κλασικά και τετριμμένα.

Σε προκαλώ, λοιπόν, απόψε να κάνεις ένα ultra glamorous make up με πρωταγωνιστή τα μάτια. Να κλέψεις την παράσταση με το eye look σου. Πώς θα γίνει αυτό; Δημιουργώντας το πιο διαφορετικό, ανατρεπτικό και εκθαμβωτικό smoky eyes των Χριστουγέννων.

Είσαι έτοιμη να το τολμήσεις; Κράτησε σε nude τόνους όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ σου και δώσε έμφαση στα μάτια, με midnight blue σκιά, μαύρο μολύβι και μπόλικες δόσεις μάσκαρα, για να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα. Και μην ανησυχείς! Έχω βρει στην παρακάτω gallery όλα τα προϊόντα που θα σου χρειαστούν για να γίνεις… η βασίλισσα της νύχτας των Χριστουγέννων. Ανακάλυψέ τα και άσε ελεύθερο τον εαυτό σου να γοητεύσει τους πάντες!

Διάβασε ακόμα: Surprise! Η Meghan Markle έκανε ένα διαφορετικό μακιγιάζ και είναι απλά υπέροχη


Πηγή