Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

DIY Time! Τα μόνα tips που χρειάζεσαι για να βάψεις τέλεια τα μαλλιά σου στο σπίτι

Οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες για όλους. Η απειλή για την υγεία μας και για την υγεία των αγαπημένων μας προσώπων είναι πολύ αληθινή. Μένουμε λοιπόν σπίτι! Ασχολούμαστε με τον εαυτό μας, δεν βγαίνουμε έξω και κάνουμε ό, τι δουλειά και self care δεν είχαμε κάνει.

Βέβαια, υπάρχουν και πράγματα που πολλές δεν είχαμε συνηθίσει να κάνουμε όπως για παράδειγμα το βάψιμο των μαλλιών. Και αυτό θα το κάνουμε όμως, τουλάχιστον μέχρι να ανοίξουν τα κομμωτήρια, και θα σε βοηθήσουμε εμείς!

Βλέπεις, το να βάψεις τα μαλλιά σου μόνη σου δεν είναι σούπερ δύσκολο. Όχι, δεν θα κάνεις ανταύγειες στον εαυτό σου, μόνο τη ρίζα και τα λευκά θα βάψεις αλλά και αυτό είναι κάτι και μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο σημαντικά tips λοιπόν για να έχει 100% επιτυχία η αποστολή σου. Πριν κάνεις όμως scroll στην παρακάτω gallery έχουμε μερικές ακόμη συμβουλές…

Πριν ξεκινήσεις τη βαφή ακολούθησε πιστά τις οδηγίες. Κάνε το τεστ αλλεργίας 48 ώρες πριν (μην μας βρει κακό που δεν περιμέναμε) και φυσικά μην πάρεις μόνο ένα κουτί πάρε δύο, κυρίως αν έχεις μακριά μαλλιά. Πάρε επίσης ένα μπολ και ένα πινέλο αν τα βρεις γιατί θα σου χρειαστούν και ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις τις καλές σου πετσέτες ή τα κανονικά σου ρούχα. Φόρα ένα παλιό μπλουζάκι και χρησιμοποίησε μία παλιά πετσέτα… trust us!

Τέλος, ΜΗΝ κάνεις μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου τώρα! Δεν είναι καιρός για πειράματα, κυρίως με τα κομμωτήρια κλειστά… Πάρε μία βαφή στο χρώμα σου, τσέκαρε το κουτί και δες αν όντως το χρώμα είναι αυτό που σου ταιριάζει και όλα θα πάνε καλά. Δες τώρα τα μόνα tips που χρειάζεσαι για να κάνεις την τέλεια βαφή μόνη σου στο σπίτι και… ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ!

Διάβασε ακόμα: Ανταύγειες VS Βαφή: Τι είναι καλύτερο τελικά να κάνεις;


Πηγή