Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

DIY Time! Φτιάξε μόνη σου curtain bangs χωρίς να κουρευτείς

Τις curtain bangs, τις μακριές αφέλειες που μοιάζουν με φράντζες, αρχίσαμε να τις ακούμε έντονα στα τέλη του 2020 όταν και έγιναν μεγάλο trend στο TikTok. Λίγο αργότερα, μόλις μπήκε το 2021, πληροφορηθήκαμε από το Instagram και τους μεγάλους Οίκους Μόδας πως το συγκεκριμένο κούρεμα θα είναι #1 αυτήν τη χρονιά, βάζοντας σε δεύτερη θέση το πολυδοκιμασμένο καρέ.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα πολύ βολικό haircut, το οποίο ταιριάζει σε κάθε είδους μαλλιά. Σε ίσια, σπαστά και σγουρά. Κολακεύει το πρόσωπο, είναι girly και παιχνιδιάρικο και σίγουρα είναι ικανό να δώσει αυτό το «κάτι παραπάνω» στην εμφάνισή σου.

Άσε που είναι η πιο chic και μοντέρνα επιλογή που μπορείς να κάνεις, αν το τελευταίο διάστημα ήθελες να προχωρήσεις σε μια αλλαγή. Καταλαβαίνουμε, όμως, πως μπορεί να διστάζεις… Να σκέφτεσαι αν πραγματικά σου ταιριάζει αυτό το κούρεμα, αν θα νιώθεις άνετα με αυτό και αν τελικά πρέπει να το κάνεις.

Μην ανησυχείς! Υπάρχει λύση για να βεβαιωθείς ότι οι curtain bangs είναι για σένα. Πατώντας το play στο παρακάτω βίντεο, θα δεις πώς μπορείς να κάνεις μόνη σου curtain bangs απλά και μόνο με ένα ψαλίδι για μπούκλες. Η διαδικασία είναι πανεύκολη. Κι αν… δεν είσαι σε mood για μια μόνιμη αλλαγή, δες αυτό το χτένισμα- trick ως μια ευκαιρία να αλλάξεις hair look για μια μέρα μόνο. Α! Ρίξε και μια ματιά στην gallery που είναι γεμάτη κουρέματα με curtain bangs. Ίσως πειστείς ακόμα πιο εύκολα για αυτήν την αλλαγή…

Cover photo: @pollyvsayer

Διάβασε ακόμα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει βρει το signature χτένισμά της τα τελευταία χρόνια


Πηγή