Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Do it like Duchess: Η Δούκισσα Νομικού πηγαίνει στο γυμναστήριο για… τα μαλλιά της. Εσύ;

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε για το κάλλος της Δούκισσας Νομικού. Οι φωτογραφίες και οι εμφανίσεις της μιλούν από μόνες τους.

Είναι από τις γυναίκες που ανεβάζουν φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μοιάζουν να λάμπουν από μέσα προς τα έξω. Λατρεύουμε αυτά τα selfies της Δούκισσας, όπως λατρεύουμε και τις φωτογραφίες που ανεβάζει χωρίς ίχνος styling στα μαλλιά της.

Όλα αυτά τα πανέμορφα, πλούσια μαλλιά είναι δικά της και το έχει πει επανειλημμένως σε συνεντεύξεις της. Όχι, φυσικά και δεν θα μας πείραζε αν φορούσε extensions. Η κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει αυτό που την εκφράζει και τη βοηθά να νιώθει καλύτερα. Ωστόσο, η Δούκισσα πιστεύει πολύ στην περιποίηση της επιδερμίδας, αλλά και των μαλλιών της.

«Αν φροντίζουμε καθημερινά τα μαλλιά μας με τα σωστά προϊόντα, τότε θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στο χρώμα, στη ποιότητα και στην ποσότητα» μας είπε χαρακτηριστικά σε ένα αποκλειστικό tête-à-tête αλλά θέλαμε να μάθουμε και άλλα!

image003

Τη ρωτήσαμε λοιπόν για τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών της και η απάντηση… έγινε ο τίτλος μας! Η Δούκισσα, βλέπεις, πηγαίνει στο γυμναστήριο για τα μαλλιά της. Θα σου εξηγήσουμε…

«Όσοι με γνωρίζουν έστω και λίγο, ξέρουν ότι λατρεύω τα μακριά, υγιή και πλούσια μαλλιά και γι’ αυτό φροντίζω να τα περιποιούμαι πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Το προϊόν που δε μπορώ να αποχωριστώ δεν είναι άλλο από την Elvive Full Resist Power Mask».

Το αγαπημένο προϊόν της Δούκισσας ανήκει στην ολοκληρωμένη σειρά Elvive Full Resist της LOréal Paris και δεν θα μπορούσε παρά να είναι και ambassadrice της σειράς! Ναι, η Δούκισσα είναι το πρόσωπο ή μάλλον… τα μαλλιά της σειράς Elvive full Resist της LOréal Paris, η οποία αποτελεί ένα πραγματικό γυμναστήριο για τα μαλλιά!

Εμείς μιλήσαμε μαζί της και διάβασε παρακάτω τι μας απάντησε!

image004

Πώς έχει αλλάξει η ρουτίνα της περιποίησής σου τώρα που είσαι μανούλα;

Ο χρόνος που έχω πλέον για εμένα είναι πολύ λιγότερος αλλά πιο ουσιαστικός. Πριν τα παιδιά πολλές φορές τον σπαταλούσα χωρίς να κάνω απαραίτητα κάτι που να με ευχαριστεί. Πλέον, επειδή ακριβώς ο χρόνος μου είναι πολύτιμος, τον αξιοποιώ ώστε να με φροντίζω. Δέκα λεπτά το πρωί και δέκα λεπτά το βράδυ είναι αρκετά.

Τι κάνεις για να περιποιηθείς λίγο παραπάνω τα μαλλιά σου όταν έχεις χρόνο;

Για τα μαλλιά μου βρίσκω πάντα χρόνο, και αν δεν έχω, τον δημιουργώ. Είμαι multitasker και έχω μάθει να κάνω ταυτόχρονα πολλά πράγματα. Για παράδειγμα, πολλές φορές μέσα  στην εβδομάδα απλώνω γρήγορα στα μαλλιά μου το πρωί που ξυπνάω την Elvive full Resist της LOréal Paris και τα μαζεύω σε ένα χαμηλό σινιόν έπειτα πηγαίνω στα ραντεβού μου, είμαι με τα παιδιά μου και κάνω τις δουλειές μου. Με αυτόν τον τρόπο τα βοηθάω να δυναμώσουν, να μην σπάνε και να είναι μαλακά και ενυδατωμένα.

Η πρώτη συνέντευξη που κάναμε παρέα ήταν πριν πολλά χρόνια, όταν είχες για λίγο γίνει καστανή. Θα το ξαναέκανες;

Το έκανα πριν λίγες ημέρες στο Instagram χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο και η αλήθεια πως στα σχόλια έγινε χαμός, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν πως με προτιμούν ξανθιά. Και η αλήθεια είναι πως και εγώ, αυτή την περίοδο, με προτιμώ ξανθιά.

Πόσο σημαντικό είναι να βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας;

Το πιο σημαντικό. Σε μία τόσο απαιτητική καθημερινότητα, με τους απίστευτα γρήγορους ρυθμούς και την τάση που έχουμε οι γυναίκες να φροντίζουμε τους γύρω μας, πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε ή και ξεχνάμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Θυμάμαι όταν είχα γεννήσει τα παιδιά μου και η κούραση ήταν τεράστια και ο χρόνος ελάχιστος, το 10λεπτο ντους μέσα στην ημέρα ήταν για εμένα ιεροτελεστία. Έβαζα το αγαπημένο μου σαμπουάν, τις αγαπημένες μου κρέμες, πολλές φορές έβαζα και μουσική. Είχα ενημερώσει τον άντρα μου πως αυτός ο χρόνος είναι δικός μου και καθόταν εκείνος με τα παιδιά και ερχόταν να με φωνάξει μόνο εάν ήταν κάτι επείγον. Μετά το ντους ήμουν πάντα άλλος άνθρωπος!

image005

Πόσο συχνά λούζεσαι;

Τα λούζω καθημερινά, εάν δουλεύω και πρέπει να τα χτενίζω και να βάζω πιστολάκι κάθε μέρα. Διαφορετικά μέρα παρά μέρα.

Πόση ώρα περνάς στο μπάνιο;

Έχω μάθει να είμαι γρήγορη. Δέκα λεπτά συνήθως! Εκτός αν θέλω να στεγνώσω τα μαλλιά μου, που χρειάζομαι επιπλέον 10-15 λεπτά.

Βάζεις νερό στο σαμπουάν όταν πάει να τελειώσει;

Χαχαχα όχι!

Ποιο είναι το hair icon σου;

Η γιαγιά μου η Αλέκα! Δεν υπάρχουν τα μαλλιά της! Έχει πολλά, πλούσια, λαμπερά, γερά, υγιή μαλλιά! Ελπίζω να έχω το DNA της! ?

Η σειρά Elvive full Resist της LOréal Paris, απευθύνεται σε γυναίκες με αδύναμα μαλλιά ή μαλλιά που σπάνε εξαιτίας των τεχνικών εργασιών ή του συνεχόμενου styling. Εμπλουτισμένη με Βιοτίνη, βιταμίνη Β5 και Αργινίνη, η σειρά Elvive full Resist της LOréal Paris «γυμνάζει» τα μαλλιά με κάθε εφαρμογή.

image006

Η σειρά προσφέρει δύο φορές λιγότερο σπάσιμο* και δύο φορές λιγότερη τρίχα στη βούρτσα*. Μέρα με τη μέρα τα μαλλιά φαίνονται και είναι πιο υγιή, πιο λαμπερά, πιο γερά, έτοιμα να αντιμετωπίσουν όλες τις hair προκλήσεις.

Αυτό είναι λοιπόν το γυμναστήριο των μαλλιών της Δούκισσας. Μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που αποτελείται από σαμπουάν και κρέμα μαλλιών, την hero μάσκα πολλαπλών χρήσεων (και αγαπημένη της Δούκισσας) αλλά και ένα νέο προϊόν!

image007

Η leave in κρέμα φροντίδας Elvive Full Resist Brush Proof Cream, είναι ένα 360 προϊόν ενδυνάμωσης και προστασίας. Εφαρμόζεται σε νωπά ή στεγνά μαλλιά πριν από το βούρτσισμα ή το styling και προσφέρει: 98,8% λιγότερο σπάσιμο από την πρώτη εφαρμογή, 51% μείωση της ψαλίδας με συνεχόμενη χρήση και προστασία από τη θερμότητα έως και τους 230οC κάθε φορά!

 image008

Ποιο είναι λοιπόν το hair workout πoυ κάνει η Δούκισσα; Ξεκινά με το απολαυστικό σαμπουάν ενδυνάμωσης Elvive Full Resist κάνοντας πολύ καλό μασάζ και συνεχίζει με το conditioner Elvive Full Resist για θρέψη και δύναμη στο λεπτό. Όσο για τη μάσκα, το αγαπημένο της προϊόν, μας αποκάλυψε το δικό της super tip!

image009

«Εφαρμόζω μια μικρή ποσότητα από την Elvive Full Resist Power Mask σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά για να ενισχύσω την αντοχή των μαλλιών μου κατά τη διάρκεια της ημέρας», είναι ιδιοφυές!

image010

Η μάσκα μαλλιών Elvive Full Resist Power Mask, το hero προϊόν της σειράς, είναι ιδανική για πολλαπλές χρήσεις, στο τριχωρό, στα μήκη, σαν μάσκα που δεν ξεβγάζεται ή σαν leave in,

Μπορεί λοιπόν να μην καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε τις τέλειες αναλογίες, τα μάτια και το χαμόγελο της Δούκισσας, όμως σίγουρα, μπορούμε να δυναμώσουμε τα μαλλιά μας όπως εκείνη, ακολουθώντας το παράδειγμά της!

Άλλωστε, η Δούκισσα (και η LOréal Paris) πιστεύει ότι όλα τα κορίτσια είναι όμορφα και πρέπει να φροντίζουν τον εαυτό τους, να του χαρίζουν το καλύτερο και να μην τον παραμελούν.

image011

«Οφείλουμε να μας προσέχουμε, να μας φροντίζουμε και να μη μας ξεχνάμε. Άλλωστε μας αξίζει!» μας είπε πριν την αποχαιρετήσουμε και επιβεβαίωσε με μία κουβέντα την αδυναμία που της έχουμε.

Αυτή τη σεζόν, θα γραφτούμε όλες σε ένα άλλου είδους γυμναστήριο και θα πηγαίνουμε καθημερινά. Ακόμα να κάνεις δική σου τη σειρά Elvive full Resist της LOréal Paris;


Πηγή