Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Do it like Tamta! Το minimal μανικιούρ που μπορείς να αποκτήσεις σε 5 λεπτά

«Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away.» -Antoine de Saint-Exupery, 1900.

«Η τελειότητα επιτυγχάνεται, όχι όταν δεν υπάρχει κάτι να προσθέσεις, αλλά όταν δεν απομένει τίποτα που να μπορείς να αφαιρέσεις» αυτό είχε πει ο Antoine de Saint-Exupery στο βιβλίο του «Terre des hommes» και αναφερόταν στον σχεδιασμό των αεροπλάνων, που ήταν ένα από τα πάθη του. Εμείς σήμερα θα ταυτίσουμε αυτή τη φράση με το μανικιούρ… (στο beauty department είσαι, τι περίμενες).

Αν είσαι φανατική ετούτης εδώ της στήλης, τότε θα γνωρίζεις ότι έχουμε ιδιαίτερη λατρεία σε οτιδήποτε minimal. Έχουμε μιλήσει άλλωστε για τον μινιμαλισμό και την τέχνη του ελάχιστου. Σου έχουμε δείξει υπέροχα αφαιρετικά μανικιούρ, και πρόσφατα είδαμε ακόμα ένα για το οποίο θέλουμε να σου μιλήσουμε: Το μανικιούρ της Τάμτα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tamta (@officialtamta)

Τα νύχια της Τάμτα

Σε φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, τα νύχια της φαίνονται πολύ καλά και ξεχωρίζουμε τις δύο, minimal κουκκίδες με τις οποίες τα έχει στολίσει. Ένα μανικιούρ απλό, κομψό και απίστευτα εύκολο να αντιγράψουμε. Δεν είναι υπέροχο το πώς, μόλις ελάχιστη ποσότητα βερνικιού και μόλις ένα λεπτό από το χρόνο μας μπορεί να μας χαρίσει ένα nail art που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα μαξιμαλιστικά που -επίσης- θαυμάζουμε;

Το πιο εύκολο nail art μοιάζει με μωσαϊκό και ονομάζεται #TerrazzoNailArt

Η Τάμτα λοιπόν, εκτός από fashion και hair icon για εμάς εδώ στο beauty, έγινε και nailspiration queen αφού θα αντιγράψουμε σίγουρα το μανικιούρ της. Πώς θα το κάνουμε; Με τη βοήθεια της άλλης minimal queen, της Harriet Westmoreland. Η αγαπημένη μας nail artist έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της tutorial που δείχνει πώς μπορούμε να κάνουμε αυτό το minimal μανικιούρ που είδες πιο πάνω πανεύκολα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

Όπως είδες, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα λεπτό και μία οδοντογλυφίδα (αν δεν έχεις αυτό το εργαλείο). Το χρώμα που θα επιλέξεις δεν έχει περιορισμό και μπορείς να το ταιριάζεις καθημερινά με τα outfits σου. Αυτό που θέλουμε μόνο να προσέξεις είναι το ίδιο το μανικιούρ σου, τα πετσάκια και τα χέρια σου.

Τα minimal σχέδια δείχνουν σαφώς καλύτερα σε περιποιημένα νύχια και καλά ενυδατωμένα, απαλά χέρια. Καλή επιτυχία λοιπόν queen και Τάμτα σε ευχαριστούμε, you rock!

We love nails! Οι καρδιές στο μανικιούρ δεν είναι μόνο για τον Φεβρουάριο




Πηγή