Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Don’t worry, about a thing! Γέμισε τα νύχια σου με χαμόγελα και μην ανησυχείς…

Μπορεί οι ειδήσεις καθημερινά να είναι γεμάτες… περίεργα νέα, αλλά εμείς δεν το βάζουμε κάτω guys! Πάτα play για να μπεις σε θετικό, Friday mood και τα λέμε πιο κάτω…

Αυτό πρέπει να είναι το soundtrack της κάθε ημέρα, όχι μόνο της Παρασκευής. Σήμερα όμως είναι πράγματι Fri-YAY. Αυτό που θέλουμε λοιπόν, είναι να αποβάλλεις κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό σου.

Το έκανες; Ωραία! Τώρα χαμογέλα! Χαμογέλα πλατιά, ακόμα και αν δεν έχεις κανέναν λόγο να χαμογελάς. Σύμφωνα με μελέτες, με το να χαμογελάς συχνά, βελτιώνεις την ποιότητα της ζωής σου.

Και τα ροζ μανικιούρ θα σε κάνουν να χαμογελάσεις!

Reasons to smile!

Η διάθεση ανεβαίνει και σα να μην έφταναν μόνο τα παραπάνω, η επιστήμη λέει ότι, το χαμόγελο, είναι και μεταδοτικό (όχι, δεν το είπε πρώτος ο Μικρούτσικος).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Smiley (@smiley)

Όταν χαμογελάς, η διάθεσή σου φτιάχνει και μαζί της, φτιάχνει και η διάθεση των γύρω σου. Χαμογέλα γιατί σου αρέσει αυτό το άρθρο, χαμογέλα γιατί είναι Παρασκευή, χαμογέλα γιατί ο ήλιος λάμπει και γιατί σήμερα, έχει ένα πολύ ωραίο, δροσερό αεράκι.

 Εμείς, για να σε βοηθήσουμε να χαμογελάσεις πιο πλατιά, θα σου δείξουμε «χαμογελαστά» μανικιούρ ή μάλλον, μανικιούρ με χαμόγελα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Smiley (@smiley)

Το Instagram είναι γεμάτο χαρούμενα #SmileyNails και βρήκαμε για εσένα τα καλύτερα. Όπως πάντα, τα βάλαμε σε μία gallery παρακάτω και σε προσκαλούμε να τα δεις!

Χαμογέλα λοιπόν, δες τα μανικιούρ που ετοιμάσαμε για εσένα και don’t worry about a thing, every little thing is going to be all right!

Εδώ μπορείς να δεις πώς θα φτιάξεις ένα funky καλοκαιρινό nail art




Πηγή