Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Don’t worry, be happy! Αυτά τα μακιγιάζ θα είναι τάση όταν βγούμε από την καραντίνα

Είναι δύσκολο να είσαι χαρούμενη στην καραντίνα. Δεν μπορείς να πατήσεις ένα κουμπί και να ευτυχίσεις ως δια μαγείας, καταλαβαίνουμε. Δεν χρειάζεται όμως να είσαι χαρούμενη συνέχεια. Μπορείς να γκρινιάζεις, να ανησυχείς, να εκνευρίζεσαι όσο θέλεις, όλοι μας το ίδιο κάνουμε. όμως, μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση πρέπει να βρίσκεις λίγη χαρά και πολλή αισιοδοξία.

Μπορείς να είσαι χαρούμενη που είσαι υγιής και που οι αγαπημένοι σου είναι καλά. Μπορείς να είσαι χαρούμενη που η άνοιξη είναι εδώ και ο κόσμος γύρω μας ανθίζει. Μπορείς να είσαι αισιόδοξη ότι, όλα θα πάνε καλά γιατί αυτό θα γίνει. Η καραντίνα θα τελειώσει, θα νικήσουμε τον ιό και όλα θα πάνε καλά.

Μέχρι να γίνει μάλιστα αυτό ο καιρός θα έχει γίνει απλά τέλειος και ούτε ένα σύννεφο δεν θα υπάρχει στον ουρανό στην πρώτη σου κανονική, χωρίς μήνυμα 6, βόλτα. Και μιας που το έφερε η κουβέντα… Τι θα έλεγες να βλέπαμε μαζί τα μακιγιάζ που θα είναι τάση όταν τελειώσει η καραντίνα; Ναι, εννοείται τα ξέρουμε!

Οι τάσεις λοιπόν θέλουν χρώμα στα μάτια, τα χείλη και στο πρόσωπό σου. Χρώμα φωτεινό και κολακευτικό, που θα αντανακλά τη διάθεσή σου. Κάνε λοιπόν ένα scroll ακόμη και διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery. Έχουμε και προϊόντα…

Διάβασε ακόμα: Το πιο hot χρώμα νυχιών για την άνοιξη δεν είναι ούτε πράσινο ούτε γαλάζιο… είναι κάτι άλλο!


Πηγή