Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

#Dotticure Το πουα μανικιούρ δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα γιατί είναι πανέμορφο

Σήμερα είναι Τρίτη και για κάποιο λόγο έχω χάσει τις μέρες (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Τι εννοώ; Ξύπνησα και νόμιζα ότι είναι Δευτέρα, ότι ζω τη μέρα της Μαρμότας πολύ κυριολεκτικά. Ναι, στο lockdown κάθε μέρα μοιάζει με την άλλη αλλά δεν αστειεύομαι όταν λέω ότι νόμιζα πώς ξύπνησα στο χθες… Δεν ξέρω πώς αλλιώς να σου το εξηγήσω. Τι σχέση έχει αυτό που σου λέω με το θέμα του σημερινού nailspiration; ΚΑΜΙΑ! Απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σου αυτό που μου συμβαίνει. Ας αλλάξουμε θέμα όμως και ας περάσουμε στα δικά μας: Daily nailspiration.

Σήμερα θα μιλήσουμε και θα δούμε πουα μανικιούρ. Είναι το πιο δημοφιλές σχέδιο που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα γιατί πολύ απλά, είναι πανέμορφο και πανεύκολο. Μπορείς να το αντιγράψεις με ελάχιστο κόπο και με εργαλεία που σίγουρα έχεις (οδοντογλυφίδα ή τσιμπιδάκι για τα μαλλιά). Οι παραλλαγές του μάλιστα είναι δεκάδες και οι χρωματικοί συνδυασμοί ατελείωτοι.

Γιατί λοιπόν να μην δούμε μερικά super fresh πουα μανικιούρ σήμερα Τρίτη aka Η Μέρα της Μαρμότας; Μην απαντήσεις, ήταν ρητορική η ερώτηση και έχω ήδη βρει τα πιο όμορφα nail art για να χαζολογήσεις αυτό το απόγευμα. Βρήκα γαλλικά μανικιούρ με πουα, βρήκα ασύμμετρα πουά, χρωματιστά και μαυρόασπρα, nude ή και neon. Βρήκα τα πάντα γιατί οι αγαπημένες μας artists τα έχουν κάνει όλα!

Σε προσκαλώ λοιπόν να κάνεις ένα ακόμη scroll και να δεις όλα αυτά που ετοίμασα για εσένα στην παρακάτω gallery. Σίγουρα θα σου αρέσει κάποιο και είναι σίγουρο ότι μπορείς να το κάνεις μόνη σου. Αν το φωτογραφίσεις μάλιστα και το ανεβάσεις στο insta, κάνε tag το @queengr για να σε καμαρώσω. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: 10+1 Μανικιούρ που αποδεικνύουν ότι τα νύχια σε σχήμα αμύγδαλο είναι τα πιο όμορφα


Πηγή