Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Double french manicure: Η JLo με το iconic nail art που θα κάνεις ξανά και ξανά

Μπορεί το γαλλικό μανικιούρ να ήταν στην αφάνεια τα τελευταία χρόνια και κάπως να το είχαμε ξεχάσει κι εμείς μαζί με τις nail artists, όμως και πάλι έχει κάνει δυναμικό comeback. Είτε στην κλασική εκδοχή του, με τη nude βάση και τη λευκή γραμμή, είτε σε παραλλαγές, το french mani ήρθε ξανά και μάλλον… θα μείνει για πολύ.

Ήδη, μάλιστα, η Jennifer Lopez το έχει δοκιμάσει αρκετές φορές στις διάφορες εκδοχές του με την τελευταία να είναι και η πιο iconic. Όπως iconic, δηλαδή, είναι και η ίδια η τραγουδίστρια.

Lavender nails: 10 μανικιούρ στο χρώμα της λεβάντας για ν’ αρχίσεις να μπαίνεις σε ανοιξιάτικο mood

Το double french manicure της Jennifer Lopez

Ο επί χρόνια nail artist πολλών διασημοτήτων και της Jennifer Lopez, Tom Bachik, δημοσίευσε στο Instagram account του το τελευταίο μανικιούρ της star. Η JLo θέλησε να υιοθετήσει την τάση του double french manicure και το αποτέλεσμα είναι απλά… wow.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ??? ?????? Nails (@tombachik)

Όπως βλέπεις, ως βάση έχει χρησιμοποιηθεί ένα διάφανο βερνίκι, και αντί για μία γραμμή γαλλικού, έχουν χρησιμοποιηθεί δύο. Γι’ αυτό, άλλωστε, και ο χαρακτηρισμός double french manicure. Η μία γραμμή είναι σε λευκή απόχρωση– ως συνήθως- και η άλλη σε ασημί glitter.

Και ας μη λέμε ψέματα… Έτσι όπως έχει φορέσει τα διαμαντένια δαχτυλίδια της η JLo, το μανικιούρ της έχει πάει σε άλλο level.

Shopping time

Σε περίπτωση που θέλεις κι εσύ να κάνεις copy το nail look της Jennifer Lopez, μπορείς. Στην gallery θα βρεις βερνίκια διάφανα, σε λευκό και ασημί glitter, ώστε να είσαι απόλυτα ενημερωμένη για ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά και να πας για… στοχευμένο beauty shopping.

Check και το βίντεο για να δεις πώς θα κάνεις μόνη σου γαλλικό μανικιούρ και… go girl!

Cover photo: @chrisappleton1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Penelope Cruz: Η nail artist Emi Kudo μας μίλησε αποκλειστικά για το μανικιούρ της στα Όσκαρ

  • Αν είσαι λάτρης του καφέ κάνε και coffee μανικιούρ – 10 nail art για να διαλέξεις




Πηγή