Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Draping: Η νέα τάση στο μακιγιάζ

Το draping, η πιο διαδεδομένη τάση στο μακιγιάζ σε όλα τα διεθνή catwalk, έχει αρχίσει να γίνεται πλέον μέρος και του δικού μας καθημερινού μακιγιάζ και όχι μόνο των μοντέλων στις επιδείξεις μόδας. Πρόκειται ουσιαστικά για ποικιλία σε υφές και αποχρώσεις του ρουζ οι οποίες προσφέρουν ιδιαίτερα στιλ contouring και highlighting για μία όμορφη επιδερμίδα.

Στόχος του draping, σε αντίθεσημε το contouring, δεν είναι να δώσει ένα έντονο, εμφανές σχήμα στο πρόσωπο και να τονίσει τις γωνίες σου. Το draping επιζητά να αναδείξει με το καλύτερο τρόπο συγκεκριμένα στοιχεία του με χρωματικές εναλλαγές των ρουζ

Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει χρησιμοποιήσεις ένα σκουρότερο τόνο ρουζ, ώστε να σχηματίσεις και να αναδείξεις τα ζυγωματικά σου και σε δεύτερη φάση να αφαιρέσεις τις σκληρές γραμμές που έχεις σχηματίσει, αναμειγνύοντας τες με μία πιο ανοιχτή απόχρωση ρουζ.

Μάλιστα, για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείς να επιλέξεις ρουζ διαφορετικών συνθέσεων.

Για παράδειγμα:

Cushion Powder Cheeks της Catrice

Ένα κρεμώδες ρουζ με απλικατέρ σφουγγαράκι είναι ιδανικό για blending.

 

Pure Color Blush της Estee Lauder

Σε απαλή και μεταξένια μορφή πούδρας για να πετύχεις ένα απόλυτα λαμπερό και φρέσκο αποτέλεσμα.

9057 2 zoom

Hot tip: Ολοκλήρωσε ιδανικά το μακιγιάζ με ένα κραγιόν σε απόχρωση που ταιριάζει με εκείνη του του που επικρατεί στα μάγουλά σου. 

Για παράδειγμα τα νέα κραγιόν Sephora Collection Lip Stories διαθέτουν όλες εκείνες τις αποχρώσεις που θα κάνουν το τέλειο mix& much!

 

Sephora Lip Stories Lipstick Swatches

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οδηγός αγοράς: 10 κραγιόν σε υγρή μορφή που κυκλοφορούν τώρα

5 apps που πρέπει να έχουν θέση στην οθόνη του κινητού σου!

 

 


Πηγή