Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Dreaming of a Too Faced Christmas! H Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Too Faced είναι απλά ονειρεμένη

Κάθε που μπαίνει ο Δεκέμβριος ανυπομονούμε να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, να φάμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες και φυσικά να δούμε τις special edition συλλογές των αγαπημένων μας brands. Πηγαίνουμε στα καταστήματα Sephora και starstruck κοιτάζουμε τις πολυτελείς συσκευασίες, χάνοντας κάθε αίσθηση του χρόνου. Φέτος όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, ο χρόνος σταμάτησε μπροστά στο booth της Too Faced!

Βλέπεις, το αγαπημένο μας brand δημιούργησε την πιο ονειρεμένη Christmas συλλογή και τη θέλαμε ολόκληρη! Θέλαμε το A Year of Great Sex Mascara Vault για τον εαυτό μας, την Dream Queen συσκευασία δώρου για την κολλητή μας, πολλά limited edition crackers για τα κορίτσια στο γραφείο. Δεν καταλαβαίνεις τι εννοούμε με όλα αυτά; Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις!

 DREAM QUEEN

DREAM QUEEN MAKEUP COLLECTION
Το τέλειο δώρο για την κολλητή
Μία συσκευασία δώρου που τα έχει πραγματικά ΟΛΑ! Μία παλέτα 24 σκιών και 4 προϊόντων προσώπου, την Better Than Sex Mascara σε συσκευασία ταξιδίου, ένα συκλονιστικό lip gloss στην απόχρωση Pink Swan, ένα Hangover 3-in-1 Setting Spray σε συσκευασία ταξιδίου, όλα μαζί κλεισμένα σε ένα ονειρεμένο συλλεκτικό νεσεσέρ!

PALETTE TOOFACED

UNDER THE CHRISTMAS TREE
Το δώρο που θα λατρέψει η αδελφή σου
Τρεις παλέτες σχηματίζουν ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο και κάνουν κάθε makeup ευχή πραγματικότητα. Όλες μαζί οι παλέτες περιέχουν 18 διαφορετικές σκιές, bronzer, ρουζ και highlighter αλλά και μία Better Than Sex Mascara σε συσκευασία ταξιδίου! Καλύτερα δεν γίνεται!

GINGER PALETTE

GINGERBREAD SPICE
Η παλέτα που θα θέλεις να κρατήσεις για τον εαυτό σου
Μία παλέτα με 18 ματ και λαμπερές σκιές για όλα σου τα γιορτινά μακιγιάζ που… wait for it… μυρίζει Χριστούγεννα! Σε προκαλούμε να τη μυρίσεις και να τη δοκιμάσεις!

MELTED

THE SWEET SMELL OF CHRISTMAS LIPSTICK SET
Για όλες τις lipstick addicts της ζωής σου
Τα αγαπημένα σου Melted Matte φόρεσαν τις γιορτινές τους φορεσιές και κλείστηκαν στο πιο ευωδιαστό και χρωματιστό κουτί! Τέσσερις τέλειες αποχρώσεις Cinnamon Bear, Pumpkin Spice, Hot Buttered Rum και Sugar Cookie, όλες με τα αντίστοιχα λαχταριστά αρώματα των Χριστουγεννιάτικων γλυκών, σε περιμένουν για να βάλουν χρώμα στις γιορτές σου!

 MASCARA ORNAMENT

BETTER THAN SEX MASCARA ΟRNAMENT
Ένα μικρό δωράκι με μεγάλη σημασία
Το τέλειο στολίδι για κάθε κοριτσίστικο Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αυτή μάσκαρα σε συσκευασία ταξιδίου! Δώρισέ την σε όλα τα κορίτσια φέτος και ο κόσμος γύρω σου θα γεμίσει χαμόγελα και… τεράστιες βλεφαρίδες!   

 A YEAR OF GREAT SEX

A YEAR OF GREAT SEX BETTER THAN SEX MASCARA VAULT
Το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου!
Ένα κουτί που ξετυλίγεται και περιέχει μάσκαρα για έναν ολόκληρο χρόνο! Όχι οποιαδήποτε μάσκαρα όμως, την Better Than Sex Mascara επί 5 πράγμα που είναι όντως… Καλύτερο από Σεξ!

 BRUSHES

CHRISTMAS DREAMS BRUSH SET
Ένα σετ πινέλων που θα εκτιμήσουν οι
makeup beginners φίλες σου
Ένα υπέροχα κοριτσίστικο νεσεσέρ που περιέχει 5 Pink Swan πινέλα: 2 για το πρόσωπο και 3 για τα μάτια. Πιο συγκεκριμένα, περιέχει ένα πινέλο για πούδρα και bronzer, ένα για highlighter, ένα για την εφαρμογή και την μίξη της σκιάς ματιών, ένα πινέλο για blending και ένα πινέλο για eyeliner και φρύδια. Όλα όσα δηλαδή χρειάζεται μία αρχάρια!

CRACKER

LIMITED EDITION CRACKER
Για όλα τα κορίτσια στο γραφείο!
Γίνε ο Άγιος Βασίλης του γραφέιου και δώρισε αυτό το fun Christmas cracker που περιέχει μία Better Than Sex Mascara σε συσκευασία ταξιδίου και ένα κραγιόν Melted Matte-talic στην απόχρωση You Better Work. Ναι, θα σε ψηφίσουν όλοι υπάλληλο της χρονιάς!

Όπως αντιλαμβάνεσαι, μας ήταν εξαιρετικά δύσκολο να διαλέξουμε ένα από όλα και καταλήξαμε να φεύγουμε με ασφυκτικά γεμάτες σακούλες! Σε προκαλούμε λοιπόν να επισκεφθείς το κοντινότερο σε εσένα κατάστημα Sephora ή να μπεις στο Sephora App, για να γνωρίσεις (να γευτείς και να μυρίσεις) την Too Faced Christmas συλλογή από κοντά και στο μεταξύ, μπες στο e-shop των Sephora για να χαθείς μέσα σε έναν Χριστουγεννιάτικο beauty παράδεισο!


Πηγή