Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Drew Barrymore-Jessica Alba: Ποζάρουν 22 χρόνια πριν και μας θυμίζουν όλα τα beauty trends των 90’s

Ένα Instagram post της Drew Barrymore πριν μερικές ημέρες ήταν αρκετό για να μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω και να μας πάει στην υπέροχη και αξέχαστη δεκαετία του 1990. Η διάσημη ηθοποιός πόζαρε μαζί με τη συνάδελφο και φίλη της, Jessica Alba, στο απόλυτο 22 years throwback.

Η Drew Barrymore εξήγησε στο caption της δημοσίευσης ότι με την Alba τη συνδέει μια πολυετής φιλία, που μετρά πάνω από δύο δεκαετίες, αλλά το highlight του post μόνο αυτό δεν ήταν. Στη throwback φωτογραφία δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από όλα τα beauty trends, που πρωταγωνίστησαν τη δεκαετία του ’90. Κάποια τα αγαπάμε πολύ και έχουν επιστρέψει δυναμικά τη φετινή σεζόν, ενώ άλλα θα θέλαμε να μην υπήρχαν καν.

Τις αναγνωρίζεις; Αριστερά είναι η Jessica Alba και δεξιά η Drew Barrymore. Η μεν πρώτη ξεχωρίζει για το supermodel lip, δηλαδή για τα καφέ σκούρα, gloss χείλη με περίγραμμα, ενώ η δεύτερη έχει τη χαρακτηριστική φράντζα με την πλαϊνή χωρίστρα των 90’s. Και πόσο απίστευτο; Και τα δύο αυτά trends επιστρέφουν φέτος στη μόδα πιο δυναμικά από ποτέ.

Η μοναδική τάση που… μας αρέσει που έχει μείνει στο χρονοντούλαπο των 90’s και δεν έχει επιστρέψει καθόλου είναι τα πολύ λεπτά, αχνά φρύδια που βλέπουμε να έχουν οι δύο stars. Δεν είναι κολακευτικά, δεν τονίζουν το βλέμμα και γενικά χαιρόμαστε που δεν έχουν κάνει κάποιο απρόσμενο comeback.

Διάβασε ακόμα: Η Δούκισσα Νομικού έκανε ένα ultra summerish μακιγιάζ και εμείς μάθαμε τις λεπτομέρειες


Πηγή