Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

#DustyPink είναι το «βρώμικο» ροζ που λατρεύουμε για τα νύχια μας

Όταν βλέπεις ροζ στο daily nailspiration, δικαίως αναρωτιέσαι αν είναι… Τετάρτη σήμερα! Δεν είναι Τετάρτη, είναι Τρίτη και χαιρόμαστε γιατί τη Δευτέρα, την «έφαγε» το τριήμερο.

Αν αναρωτιέσαι τι σχέση έχουν όλα αυτά με το ροζ τότε καταλαβαίνουμε ότι είσαι καινούργια στην παρέα μας!

via GIPHY

Στο beauty department, τις Τετάρτες συνήθως φοράμε ροζ γι’ αυτό οι φανατικές ξέρουν σε τι ακριβώς αναφερόμαστε πιο πάνω.

Τις Τετάρτες λέμε, φοράμε ροζ!

Δεν είναι Τετάρτη!

Παρ’ όλο λοιπόν που δεν είναι Τετάρτη, εμείς σήμερα θα μιλήσουμε για το ροζ και συγκεκριμένα για το «βρώμικο» ροζ στα νύχια που είναι ένα από τα πιο καλοκαιρινά χρώματα, και όχι μόνο για τα νύχια.

via GIPHY

Το «βρώμικο» ή αλλιώς dusty ροζ, είναι ένα ροδαλό nude που λατρεύουμε στα μαγιό, στα φορέματα, στις μπλούζες, στα κραγιόν και φυσικά στα νύχια του καλοκαιριού.

Δες σούπερ καλοκαιρινά nail art

Δοκίμασέ το, θα το λατρέψεις

Αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμα, πάει σε όλες και μπορεί να γίνει η τέλεια βάση για τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά nail art.

Κάπως έτσι λοιπόν, φτάσαμε σήμερα Τρίτη να μιλάμε για #DustyPink nail art. Είναι πολύ αριστοκρατικά, τόσο εντυπωσιακά όσο χρειάζεται και βρήκαμε σχέδια που μπορείς να κάνεις και μόνη σου στο σπίτι.

via GIPHY

Με ένα ακόμα scroll θα τα βρεις όλα στην παρακάτω gallery και θα σου προτείναμε ανεπιφύλακτα να βγεις στην αγορά και για ένα dusty pink μαγιό!

Εδώ θα δεις μερικά ακόμα καλοκαιρινά μανικιούρ!


Πηγή