Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Dyson attachments explained: Μάθε τι κάνει το κάθε ένα και ποια πρέπει να αποκτήσεις

Το Dyson Supersonic Hairdryer είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο styling των μαλλιών, και θα παραμείνει για πολύ καιρό. Εκτός και αν η ίδια η Dyson αποφασίσει να ξεπεράσει (και πάλι) τον εαυτό της, δεν προβλέπεται να βλέπουμε σύντομα τεχνολογία σημαντικότερη και πιο εξελιγμένη από αυτή του Dyson Supersonic.

Όπως είναι αναμενόμενο λοιπόν, ένα τέτοιο εργαλείο, δεν θα μπορούσε να συνδυάζεται με απλά εξαρτήματα. Τα attachments του Dyson Supersonic Hairdryer, είναι ειδικά μελετημένα από τους μηχανικούς της Dyson ώστε να χαρίζουν επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι. Πώς; Συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής με τις ανάγκες μας.

1111

Πάρε για παράδειγμα το Flyaway Attachment, το εξάρτημα που φτιάχτηκε με βάση τις αρχές που κάνουν τα μαχητικά αεροπλάνα να πετούν. Είναι αυτό που τιθασεύει ακόμα και τα πιο ατίθασα μαλλιά και δεν είναι μόνο του. Η γκάμα των attachments της Dyson είναι μεγάλη και το παρακάτω video, η beauty director Χριστίνα Χρόνη (και Dyson addict) σου εξηγεί τι ακριβώς κάνει το κάθε ένα. Πάτα Play για να μάθεις τα πάντα και να αποφασίσεις ποιο (ή ποια) ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες…


Πηγή