Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Easy peasy! 20 πανεύκολα nail art για κοντά νύχια!

Το nail art μας αρέσει πολύ εδώ στο queen.gr αλλά αυτό το ξέρεις. Πολύ συχνά μπαίνεις στις χορταστικές μας galleries για να εμπνευστείς και να χαζολογήσεις και ποτέ δεν χάνεις το Κυριακάτικο, Sunday Nailspiration, ραντεβού μας. Δεν θέλουμε να περιαυτολογήσουμε αλλά βρίσκουμε τα πιο όμορφα σχέδια στο Instagram! Δεν μπορούμε όμως να τα κάνουμε μόνες μας…

Τα περισσότερα από αυτά είναι πολύ δύσκολα, μοιάζουν με μικροσκοπικά έργα τέχνης και μάλιστα, κάποια από αυτά είναι στολισμένα με αυτοκόλλητα που ανεβάζουν το βαθμό δυσκολίας. Σα να μην έφτανε αυτό, έχουμε κοντά νύχια… Επειδή όμως δεν θέλουμε να περνούν χωρίς δημιουργική απασχόληση οι μέρες στην καραντίνα, αποφασίσαμε να βρούμε διαφορετικά νύχια σήμερα!

Ψάξαμε στα μήκη και τα πλάτη του instagram και βρήκαμε 20 σχέδια που είναι πανέμορφα, μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου και ταιριάζουν σε κοντά νύχια! Ναι, είναι όλα αυτά αλλά κυρίως είναι πανεύκολα! Δεν απαιτούν ούτε καλλιτεχνική «φλέβα», ούτε πτυχίο σχολής καλών τεχνών. Το μόνο που απαιτούν είναι λίγη υπομονή!

Με ένα scroll παρακάτω θα βρεις όλα αυτά τα nail art για τα οποία σου μιλήσαμε και θα σου προτείναμε να τα δοκιμάσεις το απόγευμα με μία κούπα ζεστό καφέ! Θα περιμένουμε να ανεβάσεις τις δημιουργίες σου στο Instagram για να κάνουμε το  like μας!

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα 10 λάθη που κάνουμε όλες όταν βάφουμε τα νύχια μας στο σπίτι

 


Πηγή