Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Editor’s Choice! Αυτές είναι οι καλύτερες μάσκαρα ever!

Το είπα και θα το ξαναπώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) αυτό δεν είναι το δικό μου μάτι. Θα φωτογράφιζα τα δικά μου μάτια για τους σκοπούς αυτού του άρθρου όμως οι αλλεργίες μου είναι στο ζενίθ τους και όσο η πλάση γεμίζει με αυτή την κίτρινη σκόνη, εγώ αποφεύγω το μακιγιάζ ματιών για ευνόητους λόγους. Στο θέμα μας όμως! Αν διαβάζεις συχνά ετούτη εδώ τη στήλη τότε ξέρεις πόσο αγαπώ την περιποίηση και τις μάσκαρα! Είναι ένα από τα ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιώ και έτσι μπορώ με μία κάποια βεβαιότητα να πω πως είμαι κάτι σαν mascara expert. Δεν είμαστε όμως εδώ για να σου κάνω μαθήματα μακιγιάζ. Είμαστε εδώ για να σου πω ποιες από τις δεκάδες μάσκαρα που έχω δοκιμάσει είναι οι καλύτερες. Έχουμε και λέμε…

Benefit, They’re Real!
Με το πρώτο πέρασμα κάνει τις βλεφαρίδες σαν ψεύτικες και δεν υπερβάλλω καθόλου… ΚΑΘΟΛΟΥ! Όποιος την έχει δοκιμάσει ξέρει ότι μιλάμε για ψεύτικες βλεφαρίδες σε μπουκάλι. Σου την προτείνω ανεπιφύλακτα μόνο θέλω να είσαι προσεκτική και επιμελής με το ντεμακιγιάζ σου γιατί η συγκεκριμένη μάσκαρα απλά δεν φεύγει με τίποτα. Έχει και δικό της ξεβαφτικό να φανταστείς…

Chanel Le Volume De Chanel

Chanel, Le Volume De Chanel
Η φόρμουλά της τυλίγει κάθε τρίχα και έτσι δίνει απίστευτα πολύ όγκο στις βλεφαρίδες. Όχι, δεν είναι οικονομική αλλά το αποτέλεσμα αξίζει και το τελευταίο cent! Ναι, ξεβάφεται εύκολα χωρίς να ταλαιπωρεί τις βλεφαρίδες.

Korres Drama Volume Volcanic Minerals Mascara στην απόχρωση Bright Blue

Korres, Drama Volume Volcanic Minerals Mascara στην απόχρωση Bright Blue
Διάλεξα αυτή την απόχρωση γιατί είναι η αγαπημένη μου αυτό τον καιρό όμως η μαγική αυτή μάσκαρα διατίθεται και σε μαύρο και σε μελιτζανί και ένα νέο, limited edition πράσινο. Είναι τόσο κρεμώδης και απαλή που η εφαρμογή μοιάζει με περιποίηση και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

La Roche Posay Respectissime Mascara Volume

La Roche-Posay, Respectissime Mascara Volume
Μπορεί το brand να είναι διάσημο για τα προϊόντα περιποίησης αλλά αν θέλεις βλεφαρίδες τονισμένες, τέλεια διαχωρισμένες και με όγκο τότε πρέπει να διαλέξεις αυτή τη μάσκαρα. Σοβαρά τώρα, είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει.

Maybelline New York Total Temptation Mascara

Maybelline New York, Total Temptation Mascara
Περιέχει εκχύλισμα καρύδας και αυτός από μόνος του είναι λόγος για να την πάρει κανείς αλλά υπάρχουν και άλλοι. Περιποιείται τις βλεφαρίδες σε βάθος και τις κάνει να μοιάζουν με ψεύτικες. Είναι από τις all time αγαπημένες μου!

Shiseido Imperial Lash Mascara Ink

Shiseido, Imperial Lash Mascara Ink
Αν θέλεις super black βλεφαρίδες με τέλειο διαχωρισμό και μήκος τότε μην ψάξεις αλλού! Είναι η μάσκαρα που έχω στο νεσεσέρ μου αυτή τη στιγμή και τρέμω τη στιγμή που θα τελειώσει!

Διάβασε ακόμα: Αυτές οι μάσκαρα φτιάχτηκαν για τις πιο κοντές βλεφαρίδες!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή