Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Editor’s Choice: Πρέπει να μάθεις τα πάντα για αυτά τα προϊόντα

Παρασκευή! Παρασκευή! Παρασκευή! Αυτό τραγουδάω σήμερα, μιας που δεν πήρα άδεια για να κάνω long weekend και ελπίζω να μην ισχύει το ίδιο για εσένα. Ελπίζω να διαβάζεις αυτό το άρθρο από κάποια εξοχή με τον καφέ σου και ο καιρός να είναι τέλειος, όπου και αν βρίσκεσαι.

via GIPHY

Παρασκευή σήμερα λοιπόν και το –οριακά παραδοσιακό- editor’s choice είναι έτοιμο. Τα «μέτωπα» που έχω ανοίξει βλέπεις, είναι πολλά και τα περισσότερα από αυτά τα έχω απολαύσει απίστευτα.

via GIPHY

Το μπάνιο μου έχει γεμίσει σαμπουάν και θεραπείες, ορούς και κρέμες, αρώματα μακιγιάζ, μέχρι και νέα εργαλεία που με έκαναν να νιώσω κοριτσάκι. Και δεν σου αναφέρω ούτε τα μισά. Θα σου μιλήσω μόνο για 10 σήμερα.

Τι κι αν έρχεται ο χειμώνας; Το αντηλιακό είναι must (+10 για να διαλέξεις)

Είναι τα 10 νέα προϊόντα που πραγματικά με ξετρέλαναν και πιστεύω ότι πρέπει να μάθεις τα πάντα για αυτά και να τα αποκτήσεις. Αξίζουν και το τελευταίο cent και κάνουν ακριβώς αυτό που υπόσχονται.

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις ένα εργαλείο μαλλιών που απλά θα σε κάνει… κούκλα, έναν ορό ματιών που σε μία εβδομάδα θα αλλάξει τα μάτια σου (για εμένα το έκανε), ένα άρωμα που θα σε ταξιδέψει στην Ινδία, ένα ρουζ που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ, έναν ορό που θα σου χαρίσει βλεφαρίδες πιο μεγάλες από ποτέ… Ας μην συνεχίσω όμως.

Συνέχισε να scrollάρεις για να γνωρίσεις τα Editor’s Choice προϊόντα της Παρασκευής και κράτα screenshots για να σπεύσεις στα καταστήματα.

 

PAT MCGRATH, SKIN FETISH NUDE VENUS DIVINE BLUSH ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ DIVINE ROSE

Ένα super glam ρουζ που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου αυτό τον χειμώνα. Απλώνει τέλεια και η συγκεκριμένη απόχρωση κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας.

GRANDE COSMETICS GRANDE LASH MD LASH ENHANCING SERUM

GRANDE COSMETICS, GRANDE LASH MD LASH ENHANCING SERUM

Ορός ενίσχυσης βλεφαρίδων! Είναι εμπλουτισμένος με ένα μείγμα βιταμινών, πεπτιδίων και αμινοξέων, που κάνει τις βλεφαρίδες πιο μακριές και πιο πυκνές σε 4-6 εβδομάδες και τους χαρίζει απόλυτα βελτιωμένη όψη μετά από 3 μήνες εφαρμογής.

MAC GLOW PLAY LIP BALM ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ SWEET TREAT

MAC, GLOW PLAY LIP BALM ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ SWEET TREAT

Ένα σούπερ μεταξένιο και απαλό lip balm, στην πιο φυσική και διακριτική απόχρωση. Θα το λατρέψεις!

Go straight! Αυτές είναι οι 15 καλύτερες πρέσες ισιώματος της αγοράς

L OREAL PROFESSIONNEL BARBIE X STEAMPOD ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΠΡΕΣΑ ΑΤΜΟΥ

L’ OREAL PROFESSIONNEL, BARBIE X STEAMPOD

Το απόλυτο εργαλείο styling που εκμεταλλεύεται τη δύναμη του ατμού, συναντά την Barbie, την πιο μοδάτη και ανοιχτή στη διαφορετικότητα κούκλα στην αγορά.

BYREDO MUMBAI NOISE EAU DE PARFUM

BYREDO, MUMBAI NOISE EAU DE PARFUM

Με νότες από αρτεμισία, σπόρους tonka, καφέ, λάβδανο, σανδαλόξυλο και agarwood.

GARNIER HYALURONIC ALOE ΟΡΟΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

GARNIER, HYALURONIC ALOE ΟΡΟΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Υπέροχα μεταξένιος ορός, με καθαρό υαλουρονικό οξύ και αλόη. Ενυδατώνει άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα και μεταμορφώνει την επιδερμίδα.

KERASTASE SPECIFIQUE DIVALENT ΑΡΓΙΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΗΚΗ

KERASTASE, SPECIFIQUE DIVALENT ΑΡΓΙΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΕΣ ΡΙΖΕΣ & ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΗΚΗ

Πολυτελής θεραπεία μαλλιών. Μία φορά την εβδομάδα, το εφαρμόζεις σε σε βρεγμένα μαλλιά, στις ρίζες, κάνεις αφρό, το περνάς στα μήκη και ξεβγάζεις καλά. Το αποτέλεσμα είναι εμφανέστατα λιγότερό λιπαρό τριχωτό και ενυδατωμένες άκρες.

Expert advice: Όσα πρέπει να ξέρεις για να μακρύνεις τα μαλλιά σου γρήγορα

Molton Brown Jubilant Pine Patchouli Bath Shower Gel

MOLTON BROWN, JUBILANT PINE & PATCHOULI BATH & SHOWER GEL

Ένα απολαυστικό αφρόλουτρο με νότες φρέσκου πεύκου, πατσουλί και τραγανού μούρου juniper. Αφήνει το σώμα καθαρό, διακριτικά λαμπερό χάρη στα ιριδίζοντα στοιχεία και απαλά αρωματισμένο με ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο άρωμα.

CLARINS DOUBLE SERUM

CLARINS, DOUBLE SERUM

Πανάλαφρος ορός ματιών, με διπλή σύνθεση που δρα ενάντια σε όλα τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών. Σε 7 ημέρες η περιοχή των ματιών είναι πιο απαλή, σφριγηλή και φωτεινή, ενώ οι ρυτίδες, οι μαύροι κύκλοι και το οίδημα περιορίζονται.

 Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

SHISEIDO, ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE

Το αγαπημένο Ultimune,  εμπλουτίζεται με μια πρωτοποριακή διπλή αντιγηραντική τεχνολογία, ενισχυμένη από 8 βοτανικά εκχυλίσματα, που ενεργοποιεί την εσωτερική αμυντική δύναμη της επιδερμίδας και την επαναφέρει στην ιδανική της κατάσταση.

Beauty with a sense of duty: H Έλενα Χατζηνικολίδου σε ένα διαφορετικό podcast για το μακιγιάζ


Πηγή