Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Emmys Inspo: Η Anya Taylor Joy με red lips και τέλεια φρύδια! Ό,τι χρειάζεσαι για αυτό το φθινόπωρο

Είναι αλήθεια ότι οι glamorous βραδιές των τηλεοπτικών βραβείων της Αμερικής μάς είχαν λείψει. Ο Covid-19 έβαλε «φρένο» σε τέτοιου είδους events, αλλά – ευτυχώς- ολοένα και περισσότερες διοργανώσεις επιστρέφουν σιγά-σιγά.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, λοιπόν, πραγματοποιήθηκαν στο Los Angeles τα Emmy Awards 2021 με πλήθος celebrities να προσελκύουν τα φλας των φωτογράφων.

Η Anya Taylor Joy ήταν μία από τις stars που ξεχώρισαν λόγω του εντυπωσιακού και κομψού beauty look της.

Emmy Awards 2021: Τέλειο το μπούστο της Sarah Paulson! Πώς θα το πετύχεις

Red hot στα Emmys η Anya Taylor Joy

Η Anya Taylor Joy περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Emmy Awards 2021 φορώντας δημιουργία Dior Haute Couture, ενώ ολοκλήρωσε το look με super chic μακιγιάζ και χτένισμα.

Η ηθοποιός επέλεξε να εμφανιστεί με high bun, με έντονες μπούκλες, ενώ τη διαφορά έκαναν τα πλούσια και καλοσχηματισμένα φρύδια της, αλλά και το κόκκινο κραγιόν της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FASHION EDITOR (@fashioneditors)

Η Anya Taylor Joy, πραγματικά, μας έδωσε το beauty inspiration του φθινοπώρου.

Γιατί… Κόκκινα χείλη κι έντονα σχηματισμένα φρύδια μπορείς να κάνεις παντού. Από το πρωί ως το βράδυ. Στο γραφείο, αλλά και στο after work drink. Ως καλεσμένη σε γάμο ή σε ένα party!

Emmy Awards 2021: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί (photos)

Πώς θα πετύχεις το look της Anya Taylor Joy

Πίσω από το κομψό μακιγιάζ της Anya Taylor Joy βρίσκεται η make up artist, Georgie Eisdell, η οποία χρησιμοποίησε το πιο iconic κόκκινο κραγιόν ever για αυτό το look!

Πρόκειται για το Dior, Rouge Dior Ultra Care Liquid στην απόχρωση 999 Bloom και θεωρείται το απόλυτο κόκκινο που δημιούργησε ο Christian Dior.

Αν θέλεις, λοιπόν, κι εσύ να… αντιγράψεις το μακιγιάζ της Joy, χρειάζεσαι μόνο ένα κόκκινο κραγιόν και ένα μολύβι φρυδιών για να σχηματίσεις σωστά τα φρύδια σου.

Και για αυτό ακριβώς είμαι εγώ εδώ! Στην gallery έχω βρει για εσένα κι άλλα κόκκινα κραγιόν (έτσι θα σε άφηνα; Μόνο με ένα;), αλλά και μολύβια φρυδιών, για τέλεια eyebrow looks!




Πηγή