Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

English Rose Makeup: 5 tips για να πετύχεις το μακιγιάζ των Βρετανίδων

Αν είσαι beauty addict σίγουρα θα έχεις ακούσει για την κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς, η οποία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς στην κόσμο. Έχεις ακούσει, όμως, για το signature μακιγιάζ των Βρετανίδων; Αναφερόμαστε στο γνωστό English Rose Make up που ίσως να έχεις παρατηρήσει στις φωτογραφίες της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana ή σε εμφανίσεις της Keira Knightley, της Kate Winslet και της Emma Watson.

Πρόκειται για ένα αβίαστο beauty look, που δείχνει φυσική και γεμάτη λάμψη την επιδερμίδα και το οποίο λατρεύουν όλα τα κορίτσια στη Μεγάλη Βρετανία. Στην παρακάτω gallery θα σου εξηγήσουμε αναλυτικά πώς θα το πετύχεις, αλλά πρώτα ας σου δώσουμε μερικά hints.

Για να γίνεις κι εσύ ένα British girl θα πρέπει να έχεις ζουμερά, κόκκινα χείλη που μοιάζουν σαν να τα έχεις δαγκώσει, ροδοκόκκινα μάγουλα και αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς κανένα σημάδι. Δε σου φαίνεται τέλειο και απόλυτα φυσικό μακιγιάζ; Σίγουρα θα το λατρέψεις.

Γιατί ωραία τα έντονα eye looks με eyeliner ή τα smoky eyes, καλά τα βαριά βραδινά μακιγιάζ, αλλά σαν την «καθαρή», υγιή και φρέσκια επιδερμίδα, που δεν είναι επιβαρυμένη με πολλά προϊόντα, δεν υπάρχει!

Διάβασε ακόμα: Το χτένισμα της Meghan Markle είναι ιδανικό για κάθε ώρα και περίσταση


Πηγή