Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Enough is enough! Αυτές οι μάσκες θα σε σώσουν από τη λιπαρότητα

Για τη λιπαρή επιδερμίδα και τη γυαλάδα έχουμε ξαναμιλήσει. Είδαμε κρέμες που σε βοηθούν να μην γυαλίζεις και τίμια μεικάπ που αντιστέκονται στη λιπαρότητα. Δεν φτάνουν όμως αυτά. Πρέπει να χτυπήσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του και επειδή δεν μπορούμε απλά να αλλάξουμε πρόσωπο σαν άλλοι Nicolas Cage στο «Face Off», θα στραφούμε στις μάσκες…

Στις μάσκες που κάνουν ό, τι μπορούν για να ρυθμίσουν τη λιπαρότητα, να εξυγιάνουν τους πόρους, να τους μικρύνουν και γενικά να φροντίσουν αυτό το διαολεμένο δέρμα μας που αγαπάμε μεν αλλά. Δες τις όλες παρακάτω. Ναι, τις έχουμε δοκιμάσει προφανώς…

GLAMGLOW Supermud

GLAMGLOW, Supermud
Καθαρίζει βαθιά και απορροφά τη γυαλάδα. Παράλληλα, βελτιώνει την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων, καταπολεμά τα μαύρα στίγματα και τις ατέλειες. Πως; Περιέχει  φυτικό άνθρακα και  άργιλος που απορροφούν όλες τις προσμείξεις της επιδερμίδας. 

Dr. Jart Dermask Micro Jet Clearing Solution

Dr. Jart+, Dermask Micro Jet Clearing Solution
Περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό τριών βασικών συστατικών: σαλικυλικό οξύ, αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου και νικοτιναμίδιο. Τι κάνουν αυτά; Συμβάλλουν στην απορρόφηση του υπερβολικού σμήγματος, χαρίζοντας στην επιδερμίδα λαμπερή και εντυπωσιακή όψη. 

Clinique City Block Purifying Charcoal Clay Mask Scrub

Clinique, City Block Purifying Charcoal Clay Mask +Scrub
Μία μάσκα διπλής δράσης που καθαρίζει σε βάθος και απολεπίζει την επιδερμίδα. Περιέχει  φυσικό ξυλάνθρακα μπαμπού και  λευκή άργιλο που απομακρύνουν τη σκόνη και τους ρύπους ενώ οι  μικροκόκκοι από φυσικό διοξείδιο του πυριτίου λειαίνουν απαλά την επιφάνεια της επιδερμίδας. 

Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask to Clear Pores

Origins, Clear Improvement™ Active Charcoal Mask to Clear Pores
Μία ακόμη μάσκα ενεργού άνθρακα που αποβάλλει την περιβαλλοντική ρύπανση και απελευθερώνει τους πόρους της επιδερμίδας. Χαρίζει στην επιδερμίδα φωτεινότητα και πολύ απαλή αίσθηση και όλα αυτά τα καταφέρνει χάρη στο συστατικό White China Clay.

L Oreal Paris Pure Clay Purity Mask

L’ Oréal Paris, Pure Clay Purity Mask
Είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ευκαλύπτου (super καθαριστικό) και έτσι προσφέρει καθαρισμό και ματ όψη στην επιδερμίδα, αφού απορροφά την λιπαρότητα και την περίσσεια σμήγματος.

Estee Lauder NightWear Plus 3 Minute Detox Mask

Estée Lauder, NightWear Plus 3 Minute Detox Mask
Ο υγρός άργιλος που περιέχει, συμβάλλει στον καθαρισμό της επιδερμίδας, απομακρύνει τους ρύπους και μειώνει το υπερβολικό σμήγμα σε λίγα μόνο λεπτά. Τη φοράς για 3 λεπτά πριν τον ύπνο και ξυπνάς με δέρμα εμφανέστατα πιο φρέσκο και λιγότερο λιπαρό. 

YOUTH LAB. Cleansing Radiance Mask

YOUTH LAB., Cleansing Radiance Mask
Απομακρύνει σμήγμα και ρύπους, ενώ παράλληλα ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας και συσφίγγει ορατά τους διεσταλμένους πόρους! Ήθελες κάτι περισσότερο;

Galénic Pureté Sublime

Galénic, Pureté Sublime
Μία μάσκα πλούσια σε απολεπιστικά μικροσφαιρίδια ώστε να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και εμπλουτισμένη με πούδρα αργίλου για να απορροφά την υπερέκκριση σμήγματος.

La Roche Posay Effaclar Mask

La Roche-Posay, Effaclar Mask
Η μάσκα της θρυλικής σειράς Effaclar (το holy grail της λιπαρής επιδερμίδας) περιέχει ήπιο άργιλο και έτσι αφαιρεί το πλεονάζον σμήγμα και τους ρύπους (ακόμα και τους μη ορατούς) και ρυθμίζει τη γυαλάδα.

Frezyderm AC Norm Peel Off Mask

Frezyderm, AC-Norm Peel Off Mask
Μόλις στεγνώσει η μάσκα, προσκολλώνται στην επιφάνεια της ρύποι, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα και απομακρύνονται κατά την αφαίρεση της. Συσφίγγει τους πόρους, προσδίδει ματ όψη και παρέχει υψηλή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Με λίγα λόγια τέλεια!

Διάβασε ακόμα:

Αυτά είναι τα 50 hair looks από τις φθινοπωρινές πασαρέλες που πρέπει να δεις

Coco-Mania! Δεν έχουμε 1 και 2… Έχουμε 22 προϊόντα με καρύδα!

8 ιδέες για το hairstyling στην παραλία


Πηγή