Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Έτσι θα αποκτήσετε ανάλαφρες μπούκλες πανεύκολα για να εντυπωσιάσετε το βράδυ της Αναστάσης!

Έτσι θα αποκτήσετε ανάλαφρες μπούκλες πανεύκολα για να εντυπωσιάσετε το βράδυ της Αναστάσης!

Σε λίγες ώρες είναι το βράδυ της Αναστάσης και τρέχετε για τις τελευταίες ετοιμασίες! Πρέπει να κάνετε τη μαγειρίτσα,να φροντίσετε τα τελευταία ψώνια και φυσικά να ετοιμαστείτε και να βάλετε τα καλά σας για την εκκλησία!

Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, θέλετε όμως όλα να είναι τέλεια! Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για ανάλαφρες, τέλειες, μπούκλες και δεν ξέρω για όλα τα αλλά, αλλά η εμφάνιση σας σίγουρα θα είναι εντυπωσιακή!

Μια έξυπνη και επιβεβαιωμένοι μέθοδος για να αποκτήσετε κυματιστες και υπέροχες μπούκλες, όπως αυτές που βλέπετε στα περιοδικά, είναι χρησιμοποιώντας δυο ζευγάρια κάλτσες!

Τι θα χρειαστείτε:
Τέσσερα ζευγάρια κάλτσες μακριές
Αν τα μαλλιά σας είναι θα χρειαστείτε λίγο αφρό για μπούκλες για καλύτερο αποτέλεσμα
Διαδικασία:
Αφού έχετε λουστεί και τα μαλλιά σας είναι νωπά, βάλτε λίγο αφρό στις άκρες των μαλλιών σας. Έπειτα, χωρίστε τα μαλλιά σας σε τέσσερα μέρη. Τυλίξτε το κάθε μέρος γύρω από την κάλτσα και δέστε τις δύο άκρες της στο σημείο που θέλετε να ξεκινάει η μπούκλα. Αφήστε για κάποιες ώρες και είστε έτοιμη!

Μια εναλλακτική μέθοδος να αποκτήσετε ανάλαφρες μπούκλες με μια κίνηση είναι με τη μέθοδο του κοτσου!

Τι θα χρειαστείτε:
Αφρό για καλύτερο αποτέλεσμα
Δύο λαστιχάκια
Διαδικασία:
Αφού έχετε λουστεί και τα μαλλιά σας είναι νωπά, όπως και στις παραπάνω μεθόδους, βάλτε λίγο αφρό στις άκρες των μαλλιών σας. Έπειτα πιάστε τα μαλλιά σας σε ψηλή αλογοουρά και αφού τη στριφογυρίσετε, μαζέψτε την σε ένα σφιχτό κότσο. Όταν στεγνώσουν τελείως, λύστε τα, χρησιμοποιήστε μία χοντρή βούρτσα για να τα χτενίσετε.

Ενα ελαφρώς ατημέλητο χτενιςμα που θα σας δωςει άλλον αέρα! Εφαρμόστε τα παραπάνω και θα κλέψετε τις εντυπώσεις!

Πηγή: mothersblog.gr