Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Eurovision fever! O Paul Benjamin μας μίλησε αποκλειστικά για το look της Στεφανίας στον διαγωνισμό

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, η μισή Ολλανδέζα καλλονή που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision έχει ήδη κλέψει την παράσταση (και καρδιές στο Ρότερνταμ) στις πρόβες με το τραγούδι της «Last Dance». Το ταλέντο αλλά και η άψογη εμφάνισή της δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα όπως άλλωστε και το υπέροχο outfit που σχεδίασε για αυτή ο Βρεττός Βρεττάκος (διάβασε για αυτό εδώ, η Διονυσία τα έμαθε όλα). Όντας μισή Ολλανδέζα, το πρόσωπο που επέλεξε για να επιμεληθεί το look της, το μακιγιάζ αλλά και τα μαλλιά, είναι ο Ολλανδός Paul Benjamin με τον οποίο επικοινωνήσαμε για να μάθουμε… Όσα περισσότερα μπορούμε για το look της όμορφης Στεφανίας.

Ενώ μετρά πολλές χιλιάδες followers στο Instagram, απαντά σε όλα τα μηνύματα και έτσι, μέσω των social media, ξεκίνησε μία super fun επικοινωνία που ολοκληρώθηκε με πολλά mail και ερωτήσεις! Παρακάτω θα διαβάσεις όλα όσα είχε να πει για τη συνεργασία του με τη Στεφανία Λυμπερακάκη, για το look της, για τα αγαπημένα του προϊόντα και θα μάθεις λίγα περισσότερα πράγματα για τον άνθρωπο που σίγουρα θα μας απασχολήσει περισσότερο στο μέλλον…

 

Πότε κατάλαβες ότι θέλεις να ασχοληθείς με τα μαλλιά και το μακιγιάζ;
Ερωτεύτηκα το μακιγιάζ όταν ήμουν πολύ μικρός, περίπου 5 ή 6 ετών. Παρακολουθούσα τη μητέρα μου να βάφεται, την έβλεπα μακιγιαρισμένη και μου άρεσαν όλα, ακόμα και η μυρωδιά της λακ και των προϊόντων.

Ποια ήταν η στιγμή που καθόρισε την καριέρα σου;
Θα έλεγα ότι η στιγμή που καθόρισε την καριέρα μου, που την «ξεκίνησε» ήταν όταν έγινα spokesperson της Maybelline New York για το Next Top Model της Ολλανδίας. Το να δημιουργώ looks σε συνεργασία με όλη την ομάδα, να συμμετέχω σε φωτογραφήσεις και να βλέπω το τελικό αποτέλεσμα ήταν υπέροχο!

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ???? ???????? (@the_paulbenjamin)

Μίλησέ μας για τα looks που δημιουργείς; Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείς;
Η διαδικασία πάντοτε ξεκινά με κουβέντα. Συζητώ με τη γυναίκα που κάθεται στην καρέκλα μου για τα looks που της αρέσουν, τα looks που κάνει συνήθως και εκείνα που απλά δεν της αρέσουν καθόλου. Έπειτα, τους εξηγώ το όραμα που έχω για εκείνες και από εκεί αρχίζει η δημιουργία. Εννοείται ότι ξεκινάμε με καθαρό πρόσωπο και πολλή αγάπη για την επιδερμίδα. Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό για ένα απόλυτα πετυχημένο look.

Από πού αντλείς την έμπνευσή σου;
Αντλώ έμπνευση από πολλά και διαφορετικά πράγματα όμως, περισσότερο από όλα, με εμπνέει η ομορφιά που εκπέμπει ένα χαμόγελο ή που βλέπω στο βλέμμα των γυναικών. Προσπαθώ να δημιουργήσω μία 2.0 εκδοχή του προσώπου που κάθεται στην καρέκλα μου.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ???? ???????? (@the_paulbenjamin)

Έχεις ξανασυνεργαστεί με την Στεφανία;
Συνεργάζομαι με την Στεφανία τα τελευταία 3 χρόνια. Έχω επιμεληθεί τα μαλλιά και το μακιγιάζ της για φωτογραφήσεις, video αλλά και εμφανίσεις της στην σκηνή.

Τι είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο σε εκείνη;
Τη λατρεύω! Είναι πάντοτε χαρούμενη και της αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα. Είναι σαν τη μικρή αδελφή που θα ήθελες να έχεις για να της κάνεις τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Επίσης, έχει υπέροχο χιούμορ, γελάμε συνέχεια και πολύ!

image00010

Ποια ήταν η έμπνευσή σου πίσω από το look της Eurovision; Δημιούργησες κάποιο moodboard;
Για το look της Eurovision θέλαμε κάτι καθαρό και φρέσκο, μία clean and fresh Στεφανία. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο μακιγιάζ γιατί είναι μία καλλονή και ενώ δεν δημιουργήσαμε κάποιο moodboard, συλλέξαμε φωτογραφίες και καταλήξαμε σε αυτό που μας άρεσε περισσότερο.

Μπορείς να μας αποκαλύψεις ποια προϊόντα χρησιμοποίησες  για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της;
Για το look της Στεφανίας χρησιμοποίησα τη σειρά skincare της Laura Mercier γιατί είναι πολύ φρέσκια και δροσερή. Το μεικάπ της είναι πάντοτε από τη σειρά της Charlotte Tilbury, λατρεύουμε και οι δύο αυτό το brand, έχει τα καλύτερα προϊόντα. Στα μαλλιά χρησιμοποιώ πάντα τα cult αγαπημένα Colorwow προϊόντα.

 the paulbenjamin stuff

Ποια είναι τα προϊόντα που δεν μπορείς να αποχωριστείς με τίποτα;
Αν έπρεπε να διαλέξω ένα μόνο προϊόν χωρίς το οποίο δεν θα μπορούσα να ζήσω θα ήταν σίγουρα το Lanolips Rescue Balm μου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις παντού και διατηρεί τα χείλη αλλά και την επιδερμίδα σε τέλεια κατάσταση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ποια θα έλεγες ότι είναι οι σημαντικότεροι «σταθμοί» της καριέρας σου;
Ο διαγωνισμός της Eurovision είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τους σημαντικότερους σταθμούς στη καριέρα μου. Έχω συνεργαστεί με υπέροχους ανθρώπους και έχω συμμετάσχει σε φανταστικά projects σε όλο τον κόσμο όπως για παράδειγμα τις εβδομάδες μόδας στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το. Ωστόσο η σκηνή της Eurovision είναι η μεγαλύτερη του κόσμου, δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό!

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ???? ???????? (@the_paulbenjamin)

Έχεις κάποια μούσα;
Όλες οι γυναίκες είναι μούσες μου αλλά η Μαρία Κάλλας, η Marilyn Monroe, η μητέρα μου και η Στεφανία είναι οι αδυναμίες και μοιραία οι μούσες μου. Είναι όλες δυναμικές, πανέμορφες γυναίκες!

Υπάρχει που θα ήθελες οι γυναίκες να σταματήσουν να κάνουν με το μακιγιάζ τους;
Θα ήθελα οι γυναίκες να αρχίσουν να επενδύουν περισσότερο στην περιποίηση, το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανό μας, πρέπει να το φροντίζουμε. Και θα ήθελα να τους πω ένα πράγμα: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ TRENDS, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ TRENDS!

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ???? ???????? (@the_paulbenjamin)

Αν μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας 3 σοφές συμβουλές μακιγιάζ, ποιες θα ήταν αυτές;
Χμ…

#1 Η ομορφιά βρίσκεται στις ατέλειες

#2 Αν θέλει σαν εντυπωσιάσεις φόρα κόκκινο κραγιόν

#3 Μην φεύγεις ποτέ από το σπίτι χωρίς μάσκαρα

Τι διαβάζεις και τι ακούς αυτό τον καιρό και σκοπεύεις να έρθεις στην Ελλάδα;
Αυτό τον καιρό διαβάζω ένα βιβλίο της Deborah Harkness, λέγεται «The Discovery of Witches» και ακούω τη La Boheme της Μαρία Κάλλας. Και ναι, ΛΑΤΡΕΥΩ την Ελλάδα και σκοπεύω να έρθω πολύ σύντομα!

Paul thanks so much, you rock! Στεφανία καλή επιτυχία, θα παρακολουθήσουμε με αγωνία τον διαγωνισμό!

Διάβασε ακόμα: Γρηγόρης Πυρπύλης: Μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη με τον makeup artist που μας κάνει περήφανους

 

 

 




Πηγή