Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Excessive Colors: Η φετινή άνοιξη θέλει χρώματα στην υπερβολή!

Η Άνοιξη ήρθε, το καλοκαίρι πλησιάζει και εσύ νιώθεις μια έντονη ανάγκη να ανανεωθείς! Γυμναστήριο ξεκίνησες, τα ανοιξιάτικα σύνολά σου τα ενέταξες στην ντουλάπα σου, με το μακιγιάζ σου, όμως, τι θα κάνεις; Αν όλα αυτά τα χρόνια επιθυμούσες διακαώς να πειραματιστείς με έντονα χρώματα και σχέδια, τώρα ήρθε η ώρα να αφήσεις τις ντροπές και να κάνεις την κίνησή σου, διότι τα Excessive Colors είναι η απόλυτη τάση της μόδας.

Οι celebrities και τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο το τόλμησαν. Γιατί, λοιπόν, να μην πεις και εσύ το «ναι» στο έντονο μακιγιάζ; Αν το κάνεις, το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσεις και θα «μαγέψεις». Άλλωστε, οι μικρές υπερβολές στο μακιγιάζ είναι το πιο «hot» trend για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017!

Τέλος οι ντροπές! Παίξε με τα χρώματα και πες «ναι» στην υπερβολή!

Δεν ξέρεις ποια είναι τα απόλυτα χρώματα της σεζόν; Εμείς θα σου δώσουμε τα «φώτα» μας και θα σου παρουσιάσουμε τα πιο εντυπωσιακά και fashion προϊόντα που ανακαλύψαμε στα Sephora. Μην διστάσεις να «παίξεις» με τα χρώματα, αλλά φρόντισε να μείνεις πιστή στο δικό σου, προσωπικό στυλ!

Πειραματίσου με τις Colorful σκιές ματιών

Για να μπορείς να αλλάζεις look ανάλογα με τη διάθεσή σου, τότε δες τις Colorful σκιές ματιών της Sephora. Σκιές ματιών μεγάλης διάρκειας σε 105 αποχρώσεις, με έντονα χρώματα περιμένουν να τις επιλέξεις! Τρεις κατηγορίες ανάλογα με το αποτέλεσμα που εσύ επιθυμείς: Ματ, ιριδίζουσες  και γκλίτερ! Με τις Colorful σκιές θα αποκτήσεις έντονο βλέμμα με διάρκεια έως και 10 ώρες!

Όγκος, μήκος, καμπύλες ή έντονο χρώμα; Μη συμβιβάζεσαι! Τα έχεις όλα με τη mascara Smoky Lash

Από το νεσεσέρ σου δεν θα μπορούσε να λείπει -φυσικά- μια μάσκαρα που τονίζει το βλέμμα σου και αναδεικνύει τις βλεφαρίδες σου! Η mascara Smoky Lash της MAKE UP FOR EVER θα σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις, αυτή την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που έρχεται. Δοκιμάστε να παίξετε με τις αποχρώσεις της (καφέ, μωβ, πράσινο), αναβαθμίζοντας το make up look σας, ενώ για τις εξορμήσεις σας στην παραλία, μην ξεχάσετε την αδιάβροχη εκδοχή της, Aqua Smoky Lash.  

sephora 02

Artist Acrylip: ένταση στο χρώμα, άνεση στα χείλη!

«Must» τάση της φετινής σεζόν είναι τα έντονα και λαμπερά χείλη. Μη φοβηθείς να δοκιμάσεις τολμηρά χρώματα και να… «ζωγραφίσεις» με ένα  κραγιόν με υψηλή συγκέντρωση χρωστικών! Eμπνευσμένο από τις ζωηρές και εξαιρετικά έντονες αποχρώσεις των ακρυλικών χρωμάτων που χρησιμοποιούνται στη ζωγραφική, το Artist Acrylip της MAKE UP FOR EVER εγγυάται ομοιόμορφη εφαρμογή με ένα μόνο πέρασμα, ενώ διαθέτει εξαιρετικά λεπτή και μη κολλώδη υφή.

sephora 03

Ένα αχτύπητο δίδυμο, για χείλη πιο sexy από ποτέ! Ω, ναι… Theyre Real!

Θες ορατά πιο γεμάτα και αισθησιακά χείλη, με μία μόνο κίνηση; Το νέο Theyre Real! της Benefit, κραγιόν & περίγραμμα σε ένα, είναι εδώ για ‘σένα! Η ειδική μύτη του σε σχήμα σταγόνας αγκαλιάζει τις καμπύλες των χειλιών σου και σε βοηθά να σχεδιάσεις το περίγραμμα ενώ τους δίνεις χρώμα με το κραγιόν. Πώς χρησιμοποιείται; Ξεκίνα από το πάνω χείλος. Τοποθέτησε τη μύτη με κατεύθυνση προς τα πάνω, στο περίγραμμα του πάνω χείλους σου και σχεδίασε το «τόξο του έρωτα» με κατεύθυνση προς τα έξω. Στη συνέχεια περίστρεψε το απλικατέρ για να δώσεις χρώμα στο κάτω χείλος σου!

sephora 04

Νιώσε τον ήλιο της… GALifornia στα ζυγωματικά σου!

Για ένα ολοκληρωμένο look χρειάζεται να βρεις και το κατάλληλο ρουζ. Δοκίμασε το νέο ρουζ GALifornia της Benefit που με τις ζεστές χρυσαφένιες ροζ νότες του θα σου χαρίσει ροδαλά sun-kissed  ζυγωματικά! Λατρέψαμε τη vintage συσκευασία του, εμπνευσμένη από τον ζεστό ήλιο και το ελεύθερο πνεύμα της California, που σε «ταξιδεύει» πίσω στη δεκαετία του ’70 και στα κορίτσια surfer της California! Φέτος, άλλωστε, το vintage look είναι μια από τις πιο «καυτές» τάσεις της μόδας!

sephora 05

Μην χάνεις χρόνο! Φτιάξε τη δική σου μοναδική παλέτα και «εξοπλίσου» με τα πιο όμορφα Excessive Colors της Sephora! Τόλμησε! «Παίξε» με τα χρώματα, κάνε συνδυασμούς και ανακάλυψε την πιο έντονη πλευρά του στιλ σου!

 

https://www.youtube.com/watch?v=jn6GZWgY2d4&feature=youtu.be

 

 sephora 06


Πηγή