Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Expensive blonde! Η Jessica Alba υιοθέτησε το πιο hot ξανθό του 2022

Υπάρχει ένας άτυπος κανόνας για εμάς τις γυναίκες. Όταν έρχεται ο χειμώνας θέλουμε να σκουραίνουμε τα μαλλιά μας συμβαδίζοντας με τον… μουντό καιρό, ενώ όταν έρχεται η άνοιξη σκεφτόμαστε να ανοίξουμε το χρώμα τους.

Φαίνεται, ωστόσο, πως αυτό δεν ισχύει για την Jessica Alba, η οποία αποφάσισε μέσα στον Φεβρουάριο και στον χειμώνα να γίνει ξανθιά. Ναι, η ηθοποιός είπε «αντίο» στα σκούρα καστανά μαλλιά της και πλέον ανήκει στο club των ξανθών.

To milk tea hair color trend είναι super hot το 2022 – Έγινε ήδη viral στο Instagram

Η Jessica Alba υιοθέτησε το expensive blonde hair color trend

Ένα βίντεο στο Instagram με τη διαδικασία του… makeover της δημοσίευσε η Jessica Alba. Όπως θα δεις παρακάτω, η ηθοποιός χαιρετά τους followers της με τα καστανά μαλλιά της και δείχνει σε fast forward τον hair colorist, τη βαφή που ετοιμάζεται και το νέο, ξανθό look της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έχει γράψει: «Another day, another hairstyle» (aka νέα μέρα, νέα μαλλιά) εννοώντας, φυσικά, το νέο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, στο οποίο- αν παρατήρησες- η ρίζα είναι πιο σκουρόχρωμη.

Expensive blonde για την Jessica Alba – Για σένα;

To 2021 μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας το expensive brunette, ένα καστανό με βάθος και διάσταση, το οποίο τόλμησαν αρκετές celebrities- ανάμεσά τους και η Hailey Bieber (δες εδώ). Το 2022, λοιπόν, τη σκυτάλη παίρνει το expensive blonde και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις.

Πρόκειται για ένα σχετικά σκούρο ξανθό, μια ζεστή απόχρωση με διάσταση, που μπορεί να κολακεύσει τόσο τα κορίτσια που είναι ήδη ξανθά όσο και τις καστανές. Εσύ τι λες; Είσαι έτοιμη για μια αλλαγή στα μαλλιά σου;

Check την gallery και μερικά παραδείγματα expensive blonde για να… μπεις σε πειρασμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Underlights: Το πιο hot hair color trend των 90’s είναι και πάλι τάση το 2022
  • Hair color trend alert! Το σοκολατί χρώμα μαλλιών επιστρέφει δυναμικά το 2022




Πηγή