Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Eyeshadow mania! 10 παλέτες με όλες τις πιθανές αποχρώσεις σκιών

Αγαπώ τις παλέτες σκιών! Όσες μονές σκιές κι αν μου κάνουν δώρο οι φίλες μου ή η μαμά μου, όσο glitter κι αν έχει μια σκιά που θα βρω στο γραφείο μου, η λατρεία μου για τις παλέτες δεν θα πάψει ποτέ να υπάρχει.

Ο λόγος; Μια παλέτα σκιών μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά make up looks για όλες τις ώρες της ημέρας.

Κι όμως! Η κίτρινη σκιά μπορεί να σε κάνει και πιο όμορφη και πιο… αισιόδοξη

Smoky eyes ή nude make up look;

Το σενάριο έχει ως εξής: Ξεκινάς το πρωί από το σπίτι σου, βάζεις μια nude-pink σκιά για να έχει ένα διακριτικό αποτέλεσμα το μακιγιάζ σου και πηγαίνεις στη δουλειά. Να, όμως, που οι συνάδελφοι σού προτείνουν ένα after work drink…

Ακριβώς εκεί είναι που σε σώζει η αγαπημένη σου παλέτα σκιών – η οποία βρίσκεται στην τσάντα σου- και σε «καλεί» να τη χρησιμοποιήσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις άνετα τις πιο dark ή glam αποχρώσεις της παλέτας σου για να είσαι super chic στο βραδινό ποτάκι σου.

nude skia

Και κάπως έτσι δεν χρειάζεται να έχεις στο νεσεσέρ σου δεκάδες μικρές συσκευασίες με μονές σκιές, αλλά μόνο μια παλέτα. Μια παλέτα που είναι passepartout και σε σώζει… στα ξαφνικά.

Shopping time

Κατάλαβες τώρα την αξία μιας παλέτας σκιών; Είναι must have στο νεσεσέρ σου και για αυτό ακριβώς είμαι εγώ εδώ.

Μετά από εκτενές ρεπορτάζ αγοράς, βρήκα τις 10 καλύτερες παλέτες σκιών που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα και καλύπτουν όλα τα γούστα. Παλέτες με mix nude & σκουρόχρωμες σκιές, παλέτες σε μπλε και ροζ αποχρώσεις, παλέτες με τα πιο έντονα χρώματα ever. Όλες θα τις βρεις στην παρακάτω gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • We wear pink! 10 ροζ σκιές που θα φοράς όλες τις ώρες της ημέρας
  • Μπλε σκιά: Ώρα να φορέσεις την απόχρωση που ενώνει δεκαετίες και ξυπνά μνήμες

Πηγή