Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

F/W 2020-21: Αυτή η τάση στα φρύδια θα σε βολέψει πολύ φέτος τον χειμώνα

Διανύουμε μια περίοδο που -εκτός από την κρισιμότητά της λόγω της πανδημίας- είναι γεμάτη μεταβατικότητα, αλλαγές και νέες τάσεις στην ομορφιά. Βλέπεις άλλο μακιγιάζ κάναμε όλο το καλοκαίρι και άλλα θα είναι τα trends που θα μας απασχολήσουν τον χειμώνα. Έτσι δε γίνεται πάντα, άλλωστε;

Μιας, λοιπόν, που στα μιντιακά γραφεία γίνεται πολλή συζήτηση για όσα θα φέρει μαζί του το φθινόπωρο στο χώρο της ομορφιάς, σε αυτό το θέμα αποφασίσαμε να σου μιλήσουμε για ένα κομβικό σημείο πάνω στο πρόσωπο: τα φρύδια.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, η κυρίαρχη τάση τη σεζόν F/W 2020-21 είναι τα αφράτα, παχιά, επιμελώς ατημέλητα φρύδια. Φρύδια, που δε χρειάζεται να τα έχεις βάψει και περιποιηθεί τόσο σχολαστικά, ώστε να μην περισσεύει ούτε μία -σχεδόν αόρατη- τριχούλα.

Οίκοι Μόδας, όπως Chanel, Gucci και Prada, λάνσαραν αυτό το brow trend στις Εβδομάδες Μόδας- που ευτυχώς πρόλαβαν να γίνουν πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός- και έκαναν εμάς τις γυναίκες λίγο πιο χαρούμενες, που δε θα χρειάζεται να αφιερώνουμε πολύ χρόνο στο κεφάλαιο «φρύδια». Έλα, παραδέξου το! Κι εσύ βαριόσουν πολλές φορές να ασχοληθείς σχολαστικά και με λεπτομέρεια με τα φρύδια σου… Φέτος, λοιπόν, ήρθε η ώρα να τα αφήσεις πλούσια και επιμελώς ατημέλητα κερδίζοντας λίγο περισσότερο χρόνο στην καθημερινότητά σου!

Διάβασε ακόμα: Waterless beauty: Το νέο skincare trend αλλάζει τα δεδομένα στην περιποίηση


Πηγή