Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

#Facts: Το πιο sexy, καλοκαιρινό χρώμα για τα νύχια είναι το πορτοκαλί

Ένα από τα καλοκαιρινά #facts είναι ότι ομορφαίνουμε! Λίγο το μαύρισμα, λίγο το αλάτι στα μαλλιά, λίγο η ξεκούραση και η ανεμελιά… Το καλοκαίρι βγαίνει προς τα έξω ο πιο όμορφος εαυτός μας αλλά και ο πιο sexy! Και μιας που το έφερε η κουβέντα… ένα ακόμα καλοκαιρινό #fact είναι ότι το πορτοκαλί το καλοκαίρι, στα νύχια ή και τα ρούχα, είναι το πιο καυτό χρώμα που μπορείς να φορέσεις και θα σου εξηγήσουμε το γιατί.

Αφενός τονίζει το μαύρισμα μοναδικά. Ναι και το λευκό το τονίζει αλλά το πορτοκαλί είναι, πως να το πούμε, hot! Είναι ένα wild χρώμα που κάνει την επιδερμίδα να αποκτά ακόμα περισσότερες χρυσαφένιες αποχρώσεις. Σα να μην έφτανε αυτό, είναι ένα θερμό χρώμα που κολακεύει ακόμα και τις ψυχρές επιδερμίδες το καλοκαίρι γιατί -καλά το κατάλαβες- είναι μαυρισμένες!

Όπως αντιλαμβάνεσαι, το σημερινό daily nailspiration είναι γεμάτο sexy πορτοκαλί nail art που είναι ταυτόχρονα κομψά και κολακευτικά ενώ ταιριάζουν με κάθε καλοκαιρινό outfit που θα επιλέξεις για τη βόλτα σου στο νησί ή την πόλη. Ναι, προφανώς ταιριάζουν και με όλα σου τα σανδάλια και τα πέδιλα, δεν το συζητάμε!

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scoll για να φτάσεις στην παρακάτω gallery και να εμπνευστείς από τα καυτά nail art που βρήκαμε για εσένα στο instagram. Πίστεψέ μας, δυσκολευτήκαμε να περιορίσουμε τον αριθμό σε μόνο δέκα σχέδια! Παρακαλούμε girl, δεν κάνει τίποτα!

Διάβασε ακόμα: Hey nail addict! Αυτό το account ΠΡΕΠΕΙ να το ακολουθήσεις σήμερα


Πηγή