Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Φυσικά σκραμπ για το πρόσωπο

Φυσικά σκραμπ για το πρόσωπο

Τέλειο, καθαρό πρόσωπο χωρίς να ξοδευτείτε

Μπορεί να μην έχεις χρήματα για σκραμπ από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο αλλά και με τα υλικά που έχεις στην κουζίνα σου μπορείς να φτιάξεις μόνη σου το τέλειο σκραμπ για την επιδερμίδα σου!

Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις μια περιουσία για να έχεις πάντα καθαρό δέρμα. Αρκεί να έχεις την κουζίνα σου γεμάτη φρούτα! Διάβασε παρακάτω πώς θα φτιάξεις τα δικά σου σκραμπ χωρίς να χαλάσεις ευρώ!

Αλάτι και λεμόνι! Aν έχεις λιπαρό δέρμα και δεν ξέρεις πώς να μειώσεις την λιπαρότητα και την ακμή τότε μια φυσική λύση είναι να πάρεις χυμό λεμονιού και να τον αναμείξεις με λεμόνι. Ο χυμός λεμονιού θα απομακρύνει σε ένα βαθμό την λιπαρότητα και το δέρμα σου θα είναι λείο από ποτέ μετά το σκραμπ!

Ναι είναι γνωστό και το έχουμε πει πολλές φορές. Το μέλι με την ζάχαρη είναι το τέλειο σκραμπ για όλες τις επιδερμίδες που όχι μόνο αφήνει την επιδερμίδα σου σούπερ απαλή αλλά δεν σου κοστίζει και τίποτα αφού τα υλικά τα έχεις στην κουζίνα σου!

Ζάχαρη και ελαιόλαδο: από τα πιο δημοφιλή σκραμπ που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου! Πάρε λίγη ζάχαρη και βάλε την σε ένα μπολάκι, πρόσθεσε το ελαιόλαδο και έχεις έτοιμο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά ένα τέλειο σκραμπ για απαλό δέρμα χωρίς νεκρά κύτταρα.

Για το λιπαρό δέρμα και οι φράουλες κάνουν δουλειά! Αν λιώσεις στο μπλέντερ λίγες φράουλες πάρε τον πολτό και άπλωσέ τον στο πρόσωπο του. Θα δεις μεγάλη διαφορά αμέσως!

Πηγή: womenonly.gr