Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Fluffy hair: Η τάση που έγινε viral στο TikTok – Τη λατρεύουν και οι celebrities

Το 2020 έγινε ένα μεγάλο comeback στις τάσεις ομορφιάς της δεκαετίας του 1990 και αυτό – όπως φαίνεται- θα συνεχιστεί και το 2021.

Μετά τα κλάμερ, τα scrunchies και τα flipped ends (γυρισμένες άκρες μαλλιών προς τα έξω), λοιπόν, επιστρέφουν στη μόδα και τα… fluffy hair!

Auburn: Το hair color trend του φθινοπώρου που ταιριάζει σε όλες

Τι είναι τα fluffy hair

Fluffy hair είναι τα χαλαρά κυματιστά μαλλιά, τα οποία έχουν όγκο στις ρίζες, ενώ στις άκρες τους διακρίνεται ένα ελαφρύ, ατημέλητο σπάσιμο με φορά προς τα μέσα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Πρόκειται για ένα effortless hair look, το οποίο μπορείς να κάνεις όποιον τύπο μαλλιών κι αν έχεις. Αν, μάλιστα, έχεις φύτρες που πετούν και σε ενοχλούν, τα fluffy hair είναι ό,τι πιο εύκολο και chic μπορείς να δοκιμάσεις.

Πώς θα κάνεις fluffy hair

Το fluffy hair trend έχει κάνει χαμό στο TikTok, ενώ όλο και περισσότερες celebrities το επιλέγουν τελευταία. Πώς θα το κάνεις εσύ;

Έχεις δύο επιλογές: ή με εργαλείο θερμότητας ή με ρόλεϊ.

Με το ψαλίδι μαλλιών, θα προσέξεις να πάρεις μεγάλες τούφες, ώστε να μη γίνουν στημένες οι μπούκλες. Έπειτα, γύρισε ανάποδα τα μαλλιά σου, κάνε ελαφρύ μασάζ στις ρίζες και… είσαι έτοιμη.

Όσο για τα ρόλεϊ; Τύλιξε τα μαλλιά σου με μεγάλα ρόλεϊ, μείνε έτσι για μερικές ώρες και αφαίρεσέ τα. Θα έχεις και τέλεια fluffy hair και χωρίς να τα έχεις ταλαιπωρήσει με εργαλεία θερμότητας.

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω κι άλλα tips για τέλεια fluffy hair!

Cover photo: @maryphillips




Πηγή