Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Fresh & dewy! Πώς θα αποκτήσεις κι εσύ λαμπερή επιδερμίδα σαν της Ζέτας Μακρυπούλια

Ας το παραδεχτούμε! Όλες θέλουμε να ξυπνάμε και να βλέπουμε στον καθρέφτη μας ένα λαμπερό δέρμα χωρίς καμία απολύτως ατέλεια. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι πάντα εφικτό. Είναι… στο χέρι μας – μάλλον- να το καταφέρουμε!

Θα μου πεις, γιατί σου τα λέω όλα αυτά. Γιατί κάνοντας scroll στο Instagram έπεσα πάνω στη Ζέτα Μακρυπούλια και σε δύο φωτογραφίες της που ήταν η προσωποποίηση του fresh & dewy skin.

Το status skin trend είναι το νέο skinimalism! Πώς θα το υιοθετήσεις

Λαμπερή, αλαβάστρινη επιδερμίδα, φρεσκάδα απ’ άκρη σ’ άκρη στο πρόσωπο και πολύ κομψό μακιγιάζ. Μέσα σε όλο αυτό το «σκηνικό» το πορτοκαλί πουλοβεράκι της απογείωσε το αποτέλεσμα.

Πώς θα έχεις κι εσύ fresh skin

Το αιώνιο μυστικό πίσω από τη λαμπερή επιδερμίδα είναι το skincare! Είναι απαραίτητο, λοιπόν, καθημερινά να κάνεις καλό καθαρισμό στο πρόσωπό σου και να απλώνεις κρέμα ημέρας, serum και κρέμα ματιών στο δέρμα σου. Γιατί… αν το αφήσεις κι αυτό θα σε αφήσει. Αυτό είναι κανόνας!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Μετέπειτα, προσοχή στο μακιγιάζ! Ένα fresh και dewy αποτέλεσμα, σαν της Ζέτας Μακρυπούλια, δεν επιτυγχάνεται με υπερβολές. Μια BB cream, ένα μαύρο eyeliner, μαύρη μάσκαρα, ροζ ρουζ, highlighter και ένα ροζ κραγιόν είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις copy the look!

Και – φυσικά- θα τα βρεις όλα στην παρακάτω gallery!

Τα έντονα χρώματα στα ρούχα είναι must

Ένα ακόμη μυστικό που μπορεί… να κάνει θαύματα στην εμφάνισή σου είναι τα ρούχα σε έντονα χρώματα. Η Ζέτα, όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, επίλεξε το πορτοκαλί και έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό και φρέσκο το look της.

Κάνε κι εσύ το ίδιο, λοιπόν! Και εκτός από πορτοκαλί, πες «ναι» στο φούξια, το οποίο – σύμφωνα με την Bobbi Brown- είναι το χρώμα που κολακεύει όλες μα όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών, ματιών κι επιδερμίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Η Ζέτα Μακρυπούλια σού δείχνει πώς να αναβαθμίσεις τον ψηλό κότσο σου
  • Smoky eyes και όγκος στα μαλλιά για super hot εμφανίσεις – Inspo η Φαίη Σκορδά




Πηγή