Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Friday hairspiration! 5 (καθόλου βαρετοί) τρόποι να φορέσεις τα scrunchies στα μαλλιά

Το Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και όλο και κάτι θα έχεις κανονίσει. Έναν καφέ ή περίπατο με τις κολλητές, ένα game night με επιτραπέζια στο σπίτι, ένα ποτό με το boyfriend ή ένα… μικρό ταξιδάκι εκτός πόλης.

Ό,τι κι αν κάνεις θα περάσεις τέλεια! Όσο για τα μαλλιά; Μην αγχώνεσαι. Αρκεί να έχεις πρόχειρο το αγαπημένο σου scrunchie και θα λύσεις το θέμα «χτένισμα» σε χρόνο dt.

Pouf hairstyle: Το iconic χτένισμα των 00’s είναι και πάλι hot τάση

Το πιο hot hair accessory των 90’s και πάλι εδώ

Τα scrunchies ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά τη δεκαετία του 1990. Αν τότε πήγαινες σχολείο, σίγουρα θα θυμάσαι τη μαμά σου να σου πιάνει κοτσιδάκια και αλογοουρές με αυτά τα υπέροχα, oversized λαστιχάκια.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ♡ Utilité Acessórios ♡ (@utilite_acessorios)

Και ήξερε τι έκανε… Όχι απλά φρόντιζε να είσαι super stylish, αλλά προστάτευε και την τρίχα σου. Βλέπεις, με ένα απλό λαστιχάκι τα μαλλιά ταλαιπωρούνται και σπάνε, ενώ το scrunchie -με το μαλακό του ύφασμα– προστατεύει την τρίχα και τη διατηρεί συγχρόνως απαλή.

Friday Hairspiration

Εσύ, λοιπόν, μετά από όλα αυτά θα αντισταθείς στο scrunchie; Όχι, φυσικά! Μπες στην gallery και δες 5 διαφορετικά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις με το scrunchie σου.

Είναι όλα εύκολα, γρήγορα και πολύ, πολύ ξεχωριστά. Και θα σου λύσουν το μόνιμο πρόβλημα τού «πώς να κάνω και σήμερα τα μαλλιά μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Bubble ponytail: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την πιο WOW αλογοουρά – Πώς θα την κάνεις κι εσύ
  • Sleek ponytail: Πώς θα φτιάξεις το αγαπημένο χτένισμα των celebs




Πηγή