Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Φτιάξτε μόνες σας τη δική σας κρέμα ντεμακιγιάζ με δύο φυσικά υλικά!

Φτιάξτε μόνες σας τη δική σας κρέμα ντεμακιγιάζ με δύο φυσικά υλικά!

Το Α και το Ω για λαμπερή και υγιή επιδερμίδα είναι το καλό ντεμακιγιάζ. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολλές κρέμες για αυτό το σκοπό, αλλά πολύ εύκολα και γρήγορα μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας κρέμα με δύο φυσικά υλικά!

Ένα καλό ντεμακιγιάζ πρέπει απομακρύνει τα πάντα από την επιδερμίδα, χωρίς όμως να την αφυδατώσει και να την ξηράνει. Γλιτώστε χρήματα και φτιάξτε τη δικής θρεπτική κρέμα που είναι ιδανική και για όσες έχουν πρόβλημα με τα χημικά προϊόντα!

Τι θα χρειαστείτε:
1. 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2. Νερό aloe vera

Προσθέστε λίγο ελαιόλαδο στο μπουκάλι με το νερό aloe vera και το ντεμακιγιάζ σας είναι έτοιμο! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανακινείτε το μπουκάλι πριν το χρησιμοποιήσετε, έτσι ώστε τα δύο υγρά να αναμειχθούν, ειδάλλως, το ελαιόλαδο θα επιπλέει στο νερό αφού είναι πιο ελαφρύ και θα πάρετε μόνο αυτό.

Το ελαιόλαδο έχει την ικανότητα να μην φράσσει τους πόρους του δέρματος, να κρατάει την επιδερμίδα απαλή και να προσθέτει μια φυσική λιπαρότητα στο πρόσωπο σας, έτσι ώστε να μην αφυδατωθεί. Το νερό aloe vera ηρεμεί το δέρμα και περιέχει βιταμίνες A, C, F, B και B12 καθώς και 95% νερό, που το κρατάει πάντα ενυδατωμένο!

 

Πηγή: mothersblog.gr