Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Genius! Αυτό το nail art είναι η λύση στο ημιμόνιμο μανικιούρ που μακραίνει

Οι διακοπές πλησιάζουν και για μερικές είναι ήδη εδώ (ζηλεύουμε!). Η προετοιμασία πριν το μεγάλο φευγιό του καλοκαιριού γίνεται πυρετωδώς και ψηλά στην to do list είναι και το απαραίτητο mani-pedi.

Το μανικιούρ που επιλέγουμε οι περισσότερες πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, είναι ημιμόνιμο για… ευνόητους λόγους. Δεν θαμπώνει, δεν ξεφλουδίζει, δεν χαλάει και μας βγάζει ασπροσπρόσωπες. Μακραίνει όμως…

Ένα από τα μειονεκτήματα του ημιμόνιμου μανικιούρ, είναι ότι φαίνεται άσχημο όταν μακραίνει. Αυτό λύνεται με την επιλογή γαλλικού που δεν φαίνεται τόσο πολύ (είναι nude η βάση). Τι γίνεται όμως όταν –όπως εγώ- δεν συμπαθείς το γαλλικό;

Έχουμε και tips για να προστατεύσεις το μανικιούρ σου

via GIPHY

Υπάρχει λύση!

Όχι, δεν είσαι καταδικασμένη αν προτιμάς να επιλέξεις ένα bold χρώμα! Υπάρχει ένα trending nail art που μπορεί να σώσει το μανικιούρ και τα νεύρα σου.

#HalfMoon είναι το όνομά του και έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτό. Η μετάφρασή του είναι «μισοφέγγαρο» και λέγεται έτσι, γιατί αφήνει γυμνό ένα μισοφέγγαρο στη βάση του νυχιού.

Είναι ένα στιλάτο μανικιούρ που κάνει τα νύχια να φαίνονται κομψά και κυρίως, δεν επιτρέπει στο ημιμόνιμο να φανεί όταν θα μεγαλώσει. Το νέο μήκος, απλά γίνεται μέρος του σχεδίου. Genius!

Αφιερώνουμε λοιπόν το σημερινό nailspiration στα #HalfMoon nail art και σου ευχόμαστε να περάσεις τέλεια στις διακοπές σου… όποτε και αν φύγεις!

Εδώ θα δεις το απόλυτο trend του καλοκαιριού


Πηγή