Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Genius hack! Δες πώς μπορείς να απλώνεις τέλεια το ρουζ μόνο με μία κίνηση

Για όλες μας το ρουζ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού μακιγιάζ και του νεσεσέρ μας. Παραδέξου το! Ακόμα και μέσα στην καραντίνα, που μπορεί να είχες ξεχάσει τι σημαίνει κανονικό make up, δεν αμελούσες ποτέ να βάλεις το ρουζ σου. Ήθελες να είσαι ελαφρώς περιποιημένη σε κάθε Zoom call που είχες με τους συναδέλφους σου και μπορούμε να σε καταλάβουμε απόλυτα.

Βλέπεις, το ρουζ είναι αυτό το προϊόν που αμέσως χαρίζει την όψη της υγείας και της φρεσκάδας στην επιδερμίδα με ελάχιστη προσπάθεια. Είναι αυτό που δίνει «ζεστασιά» και βάθος σε όλο το πρόσωπο κυριολεκτικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σκέφτηκες, όμως, ότι μπορεί να μην το απλώνεις σωστά κάποιες φορές; Ή όταν το βάζεις στα μήλα του προσώπου σου να μη σου αρέσει το αποτέλεσμα; Σε όλες έχει συμβεί αυτό, αλλά… δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Γιατί; Διότι θα εφαρμόζουμε από εδώ και στο εξής το genius hack του make up artist, Dominic Skinner.

Όπως θα δεις στο παρακάτω IGTV βίντεο, ο make up artist -ανάμεσα σε διάφορα tips μακιγιάζ που δίνει- μιλά και για τον πιο εύκολο τρόπο εφαρμογής του ρουζ. Λογικά εσύ ως τώρα συνήθιζες να απλώνεις το ρουζ από την περιοχή των μήλων και προς τα πάνω. Ο Skinner, λοιπόν, προτείνει να κάνεις το ανάποδο.

Από το 34.33 λεπτό θα δεις ότι ο make up artist λέει να απλώνουμε το ρουζ από την κορυφή του αυτιού προς τα μήλα με καθοδική φορά. «Δουλεύοντας το ρουζ με φορά προς τα κάτω το αποτέλεσμα είναι πιο μαλακό», λέει ο Dominic Skinner. Και συμβουλεύει, επίσης, να μη βάζουμε πολύ μεγάλη ποσότητα ρουζ, αλλά τόση όση χρειάζεται. Κι αυτό, γιατί αν προσθέσουμε σκιά και κραγιόν στο μακιγιάζ μας η προσοχή του συνομιλητή μας θα εστιάζεται μόνο στο κέντρο και όχι σε όλο το πρόσωπό μας.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nadine Baggott (@nadinebaggott)

Εμείς, πάντως, ήδη βρισκόμαστε μπροστά στον καθρέφτη μας για να δοκιμάσουμε αυτό το hack. Εσύ θα το δοκιμάσεις; Πριν πειραματιστείς, δες και πέντε φανταστικά ρουζ στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: 10 προϊόντα για το σώμα που μυρίζουν… καλοκαιρινή φρεσκάδα




Πηγή