Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Για μαλλιά που… μοσχομυρίζουν

Για μαλλιά που… μοσχομυρίζουν

Έξυπνοι τρόποι για να μυρίζουν τέλεια τα μαλλιά

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να μυρίζουν τέλεια τα μαλλιά σου ακόμη και αν δεν είναι φρεσκολουσμένα, αφού όπως και να το κάνουμε τα μαλλιά μας απορροφούν πολύ εύκολα μυρωδιές.

Aν θέλεις λοιπόν να απολαμβάνεις και εσύ και ο καλός σου το υπέροχο άρωμα των μαλλιών σου δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω πώς θα το πετύχεις.

Body σπρέι:
το body σπρέι μπορεί άνετα να λειτουργήσει σαν σπρέι μαλλιών αρκεί μόνο να μην το απλώσεις απευθείας στις ρίζες των μαλλιών. Το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά με ένα ψέκασμα μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν σούπερ όλη μέρα!

Να ζήσουν τα αιθέρια έλαια: αν θέλεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν υπέροχα για πολύ περισσότερο δεν έχεις παρά να ρίξεις λίγες σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας στην βούρτσα σου και να βουρτίσεις τα μαλλιά σου όπως πάντα. Μπορείς αν θέλεις να απλώσεις τις σταγόνες λεβάντας απευθείας στα μαλλιά σου και θα δεις πως θα έχουν ένα φρέσκο άρωμα για ολόκληρη τη μέρα.

Άρωμα ή άρωμα μαλλιών:
το βασικό εδώ που πρέπει να προσέξεις είναι να βρεις ένα άρωμα μαλλιών που δεν θα βαρύνει τα μαλλιά σου, οπότε καλό είναι να βρεις στο εμπόριο κάποιο άρωμα μαλλιών που προστατεύει, διατηρεί το χτένισμα για περισσότερο χρόνο ενώ ταυτόχρονα χαρίζει στα μαλλιά ένα άρωμα μεγάλης διάρκειας. Το αγαπημένο σου άρωμα είναι μια λύση αλλά προτιμότερο είναι να πάρεις κάποιο άρωμα μαλλιών που δεν θα βαρύνει τα μαλλιά σου.

Τιπ: πολλές από τις γνωστές μάρκες αρωμάτων έχουν και το αντίστοιχο άρωμα μαλλιών, οπότε μπορείς να ψάξεις για να βρεις το δικό σου.

Πηγή: womenonly.gr