Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Για τα φρύδια των ονείρων σας

Για τα φρύδια των ονείρων σας

Πώς να τα… αποκτήσετε

Όσο πιο έντονα, τόσο το καλύτερο. Το να αποκτήσετε όμως πυκνά κι εντυπωσιακά φρύδια δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Τα μολύβια μπορεί να οδηγήσουν σε μη-φυσικό αποτέλεσμα αν δεν έχουν τη σωστή απόχρωση, ενώ η πούδρα μπορεί να είναι δύσκολη στην εφαρμογή. Αν λοιπόν δεν έχετε τα φρύδια που τόσο επιθυμείτε, διαβάστε τις συμβουλές των ειδικών και πιάστε δουλειά.

Τονίστε τα πλεονεκτήματά σας: Για να αποκτήσετε ομορφότερα φρύδια, σιγουρευτείτε ότι έχουν το κατάλληλο μήκος βάσει του σχήματος του προσώπου σας. Ένας υπέροχος τρόπος να δείτε αν τα φρύδια σας έχουν το ιδανικό μήκος, είναι να πάρετε ένα μολύβι και να το τοποθετήσετε κάθετα, στο πλάι της μύτης σας, έτσι ώστε να βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του βλεφάρου σας. Το φρύδι σας θα πρέπει να ακουμπά την άκρη του μολυβιού. Αν δε την ακουμπά, πάρτε ένα απαλό μολύβι φρυδιών και γεμίστε το κενό που υπάρχει. Στη συνέχεια πάρτε το μολύβι, τοποθετήστε το διαγώνια, από την άκρη του ρουθουνιού σας και περάστε το ακριβώς κάτω από την εξωτερική γωνία του ματιού σας. Αυτό θα σας δείξει το μάκρος μέχρι το οποίο πρέπει να φτάνει η ουρά του φρυδιού σας. Τα φρύδια που ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας, πλαισιώνουν καλύτερα το πρόσωπό σας και κάνουν όλα τα χαρακτηριστικά σας να ξεχωρίζουν.

Βγάλτε τα με προσοχή: Όταν βγάζετε ή κουρεύετε τα φρύδια σας, πάντα να έχετε μια συντηρητική προσέγγιση. Μπορείτε πάντα να βγάλετε κι άλλες, όμως δεν μπορείτε να βάλετε πίσω τις τρίχες που βγάλατε χωρίς να το θέλετε.

Γεμίστε τα: Όταν γεμίζετε τα φρύδια σας, επιλέξτε ένα προϊόν που είναι έναν ή δύο τόνους πιο ανοιχτό από το χρώμα των μαλλιών σας αν είστε καστανή ή μελαχρινή, και πιο σκούρο αν είστε ξανθιά. Εφαρμόστε λοιπόν το προϊόν (μολύβι, gel, σκιά), εκεί που είναι ή εκεί που θα θέλατε να είναι το φρύδι σας. Όποιο προϊόν κι αν επιλέξετε, πάντα φροντίστε να χτενίσετε μετά τα φρύδια σας με το ειδικό χτενάκι. Αυτό απομακρύνει την περισσή ποσότητα του προϊόντος με αποτέλεσμα τα φρύδια σας να δείχνουν υπέροχα.

Πάρτε τις βιταμίνες σας: Για να επιταχύνετε την ανάπτυξη των φρυδιών σας όσο περισσότερο γίνεται, σιγουρευτείτε ότι παίρνετε τις απαραίτητες βιταμίνες, τη βιοτίνη και τον ψευδάργυρο και δοκιμάστε ένα serum ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύσει την ανάπτυξη αυτή. Το κλειδί για την αποτελεσματικότητα του serum είναι η συχνή χρήση. Εφαρμόστε το κάθε μέρα (ή νύχτα). Το serum μπορεί να δώσει στα φρύδια μια πιο γεμάτη εμφάνιση και μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξή τους. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι θα φυτρώσουν τρίχες σε σημεία που ποτέ πριν δεν υπήρχαν, αλλά μπορεί να κάνει θαύματα αν περιμένετε να ξαναβγούν τρίχες που βγάλατε κατά λάθος.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr