Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Girl σταμάτα ό, τι κάνεις! Μόλις έφτασε η καλύτερη μάσκαρα όλων των εποχών

Οι μάσκαρα είναι … ένα από τα φετίχ μας εδώ στο queen.gr και αυτό το ξέρεις καλά! Τις λατρεύουμε, τις δοκιμάζουμε όλες και είμαστε σε μία διαρκή αναζήτηση για την καλύτερη. Στο δικό μας mascara hall of fame υπάρχουν πολλές αλλά δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν. Είμαστε εδώ για να σε κάνουμε να πεις… Damn Girl! Και να ξεχάσεις όσες μάσκαρα ήξερες μέχρι σήμερα. Βλέπεις, έφτασε στα Sephora η νέα μάσκαρα της Too Faced και λέγεται –καλά το κατάλαβες- Damn Girl! Kαι όχι άδικα!

Πάνω που πιστεύαμε πως η Too Faced δεν μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό της, το έκανε και με το παραπάνω. Δημιούργησε μία μάσκαρα που κάνει τις βλεφαρίδες πραγματικά συγκλονιστικές και αν νομίζεις πως υπερβάλλουμε ξανασκέψου το, είμαστε οι αυστηροί κριτές!

3

Η νέα μάσκαρα Damn Girl! Φέρνει την επανάσταση στις μάσκαρα γιατί έχει μία σύνθεση που δεν έχουμε ξανασυναντήσει. Είναι super creamy αλλά αέρινη και μοιάζει με mousse! Αποτελείται βλέπεις από πολυτελή κεριά που θερμαίνονται όταν έρθουν σε επαφή με τις βλεφαρίδες και έτσι χαρίζουν πλούσιο όγκο στην στιγμή χωρίς να βαραίνουν τις βλεφαρίδες!

4

Επιπλέον, η πρωτοποριακή αυτή Damn Girl! σύνθεση,  αποτελείται από  καινοτόμα πολυμερή που διατηρούν την τρίχα της βλεφαρίδας ελαστική, την ανασηκώνουν, την επιμηκύνουν και της χαρίζουν συγκλονιστική καμπύλη, χωρίς μουτζούρες, που μένει σταθερή για 24 ώρες! Περίμενε girl! Δεν τελειώσαμε…

5
Ξέρουμε καλά πως, για να είναι πραγματικά πετυχημένη μία μάσκαρα χρειάζεται, εκτός από σούπερ σύνθεση και τέλειο βουρτσάκι και η Damn Girl! το έχει! Το αποκλειστικό Infinity Brush έχει διπλές ίνες και σχεδιάστηκε για να αγκαλιάζει, να ανυψώνει και να δίνει τέλεια καμπύλη σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά. Οι κοντές του τρίχες εφαρμόζουν αμέσως τη σύνθεση στις βλεφαρίδες ενώ οι μακριές τις χτενίζουν μία προς μία κατανέμοντας ομοιόμορφα το προϊόν για εκπληκτικό όγκο και θεαματική καμπύλη. Με λίγα λόγια η σύνθεση της Damn Girl! σε συνδυασμό με το Infinity Brush σου χαρίζουν εξωπραγματικά εντυπωσιακές βλεφαρίδες!

6

Είμαστε σίγουρες πως τη θέλεις ΤΩΡΑ! Και εμείς το ίδιο θα νιώθαμε στη θέση σου Girl! Σου προτείνουμε λοιπόν να σπεύσεις στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα Sephora, να πας στο counter της Too Faced και να την κάνεις δική σου. Μόλις τη δοκιμάσεις θα μας θυμηθείς και θα σε ακούσουμε ως τα γραφεία μας να φωνάζεις «Damn Girl!»

Όλα τα νέα προϊόντα της Too Faced θα τα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora, στο Sephora.gr και στο mob app Sephora Greece! 

Για να μαθαίνεις μάλιστα πρώτη όλα τα νέα των brands της Sephora και να λάβεις μέρος σε φοβερούς διαγωνισμούς, κάνε Like στις σελίδες @sephora_greece σε Facebook & Instagram




Πηγή