Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Girl crushing! Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν πέφτει για ύπνο αν δεν κάνει αυτά τα βήματα

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου –όπως θα έχεις καταλάβει- είναι από τα πιο αγαπημένα μας κορίτσια εδώ στο queen.gr. Σου έχουμε εξηγήσει γιατί την αγαπάμε τόσο και γιατί τη θαυμάζουμε. Είναι μητέρα, σύζυγος, καλή φίλη, επαγγελματίας και προλαβαίνει μέσα στην ημέρα να κάνει 365 πράγματα αβασάνιστα. Ναι, ποτέ κανείς δεν έχει ακούσει την Ελιάνα να λέει πως δεν προλαβαίνει ή ότι είναι άυπνη ή κουρασμένη. Με αυτό ακριβώς το attitude πέφτει και για ύπνο. Δεν είναι ποτέ too tired για να περιποιηθεί την επιδερμίδα της και αυτό ασφαλώς φαίνεται στα #NoMakeup selfies που μοιράζεται με τους followers της στο Instagram.

Η επιδερμίδα της είναι λαμπερή, καθαρή, οι ρυτίδες ελάχιστες και γενικά θα μπορούσε να μην βάφεται καθόλου αλλά βάφεται πολύ και, όπως μας εξήγησε, αυτός είναι ο λόγος που δεν πάει ποτέ για ύπνο αν δεν ξεβαφτεί καλά και δεν περιποιηθεί την επιδερμίδα της. «Φορώ καθημερινά πολύ και πολύ βαρύ μακιγιάζ άρα δίνω τεράστια σημασία στο καλό ντεμακιγιάζ. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσω για ύπνο βαμμένη. Μικρότερη το έκανα, κυρίως μετά από ξενύχτια αλλά τώρα, ακόμη και μετά από βραδινή έξοδο, ό, τι και αν γίνει, όσο και αν νυστάζω, ξεβάφομαι. Πρώτα χρησιμοποιώ ένα νερό ντεμακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο για να αφαιρέσω το βαρύ μεικάπ και τα προϊόντα από μάτια και χείλη. Δεν παίρνει πάνω από 2 λεπτά, δεν είναι τόσο χρονοβόρο όσο μπορεί να νομίζει κάποιος. Ειδικά αν έχεις ένα καλό προϊόν ντεμακιγιάζ».

1

Η Ελιάνα χρησιμοποιεί το Dior, Hydra Life Micellar Water-No Rinse Cleanser και εμείς προτείνουμε επίσης τα: LA ROCHE-POSAY, EFFACLAR MICELLAIRE WATER ULTRA και NIVEA, MICELLAIR PROFESSIONAL που κάνουν τέλειο ντεμακιγιάζ σχεδόν χωρίς τρίψιμο. «Μετά σαπουνίζω καλά το πρόσωπό μου. Όταν λέω πως το μεικάπ είναι βαρύ το εννοώ! Το σαπούνισμα είναι απαραίτητο και επίσης, δεν παίρνει πολλή ώρα. Η μισή δουλειά έχει γίνει με το νερό ντεμακιγιάζ. Κάνω καλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο και ξεπλένω» μας είπε και αποκάλυψε πως λατρεύει τον αφρό καθαρισμού Estee Lauder, Nutritious Super-Pomegranate Radiant Energy 2-In-1 Cleansing Foam. Και εμείς τον λατρεύουμε και προτείνουμε επίσης τα: Korres, Τσάι Ολύμπου Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού και YOUTH LAB., Daily Cleanser Normal-Dry Skin.

2

«Τέλος έρχεται η περιποίηση. Δίνω τεράστια σημασία στον ορό και όχι τόσο στην κρέμα. Βάζω έναν πολύ καλό ορό και κάνω λίγο μασάζ για μισό λεπτό… Το μισό λεπτό είναι πολύ περισσότερος χρόνος από ότι μπορεί να φαντάζεσαι. Σύνολο η περιποίηση μου παίρνει ένα λεπτό, άντε δύο!» είπε η Ελιάνα και μας είπε πως αυτό τον καιρό έχει εμμονή με τον ορό Grown Alchemist, Instant Smoothing Serum Tri-Hyaluronan Complex που αρέει και σε εμάς. Προτείνουμε όμως και τους: Skinceuticals, H.A Intensifier και Kiehl’s, Powerful- Strength Line-Reducing Concentrate.

3

«Συνολικά ο χρόνος που απαιτεί ο διπλός καθαρισμός και η περιποίηση δεν ξεπερνά τα 4-5 λεπτά και αυτό λέω στον εαυτό κάθε φορά που κλείνουν τα μάτια μου αφού έχω κοιμήσει τα κορίτσια. Δεν μπορείς να αφιερώσεις 5 λεπτά στον εαυτό σου; Μπορείς! Θα το κάνεις! Και το κάνω!» μας είπε και τη χειροκροτούμε που δεν παραμελεί κανέναν και φυσικά ούτε τον εαυτό της. Δεν είναι τυχαία άλλωστε το girl crush μας! You go girl!

Διάβασε ακόμα: Τα βλέπουμε διπλά! Τι κοινό έχει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Kendall Jenner;


Πηγή